Σασμός: Σε άγρια κόντρα Καλλιόπη και….

 

Σασμός: Σε άγρια κόντρα Καλλιόπη και….

Σασμός: Σε άγρια κόντρα Καλλιόπη και….

 

Νέες διχόνοιες έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ALPHA «Σασμός», καθώς η Καλλιόπη θα έχει μια συνάντηση με την γιαγιά Ειρήνη, η οποία θα χάσει την ψυχραιμία της.

Καλλιόπη και Παύλος κατηγορούν τη γιαγιά Ειρήνη

Η Καλλιόπη μαθαίνοντας ότι ο Αντρέας ευθύνεται για τον θάνατο του άντρα της και εκείνος έστρεψε όλους απέναντι στον Παύλο για να δημιουργήσει τριγμούς ανάμεσα στις δυο οικογένειες, πηγαίνει στον Παύλο και του αποκαλύπτει όσα έμαθε.

Εκείνος εξοργίζεται με το παιχνίδι που έπαιξε ο Αντρέας εναντίον του, ενώ τα βάζει και με τη γιαγιά Ειρήνη, η οποία γνωρίζει πράγματα από το παρελθόν και κρατάει το στόμα της κλειστό.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σεναριακή βόμβα με δίδυμο αδελφό

Έτσι ο Παύλος μην αντέχοντας την προδοσία του Αντρέα, αποφασίζει να μιλήσει.

Συναντάει την γιαγιά Ειρήνη και μάλιστα της μιλά πολύ σκληρά. Οι δυο τους έρχονται σε αντιπαράθεση και ο Παύλος της λέει ανοιχτά κατηγορώντας την ότι εξαιτίας της σιωπής της χάνουν τη ζωή τους άνθρωποι. Συγκεκριμένα της λέει ότι αν είχε μιλήσει για τη Μαρία Σταματάκη και τη εγκυμοσύνη της αλλά και για τον Ρούσσο και τον Αντρέα τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά.

Η γιαγιά Ειρήνη αναστατώνεται από τη συζήτηση αυτή και πηγαίνει στην εκκλησία, όπου σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, εκεί βρίσκεται η Καλλιόπη η οποία όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», την κατηγορεί ότι εξαιτίας των μυστικών που κρατούσε κάηκαν οι δυο οικογένειες, ενώ της λέει ότι εκείνη ευθύνεται και για τον θάνατο του Μάρκου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Αυτός Είναι Ο Νέος Ηθοποιός Που Μπαίνει Στη Σειρά Ως Ισοβίτης

Η γιαγιά Ειρήνη χάνει τον έλεγχο και πάει να επιτεθεί στην Καλλιόπη η οποία προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ τη στιγμή εκείνη ο παπά Μιχάλης μπαίνει ευτυχώς στην εκκλησία και τις χωρίζει.

Τόσο η Καλλιόπη όσο και η γιαγιά Ειρήνη ξεστομίζουν βαριές κουβέντες, ενώ η δεύτερη βλέπει τους δικούς της ανθρώπους με πρώτο τον Παύλο να στρέφεται εναντίον της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *