Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μαθαίνει για την απιστία του Χρήστου και…

 

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μαθαίνει για την απιστία του Χρήστου και…

Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μαθαίνει για την απιστία του Χρήστου και…

 

Κι όμως, όλα στο τέλος αποκαλύπτονται..

Τίποτα δε θα μείνει για πολύ καιρό κρυφό. Η Αφροδίτη θα μάθει την αλήθεια στο μέλλον και όλα θα αλλάξουν στη ζωή της, αλλά και στις ζωές των υπόλοιπων πρωταγωνιστών, στην γη της ελιάς. Τι θα της συμβεί;Η Γη της Ελιάς: Η Αφροδίτη μαθαίνει για την απιστία του Χρήστου και…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Ορέστης μιλά έξω από τα δόντια στην…

Η Αφροδίτη δε θα αργήσει να μάθει για την απιστία του Χρήστου. Δυστυχώς, όμως, όταν το μάθει, θα έχει δεθεί αρκετά και με την Αριάδνη, με την οποία προσπαθεί να γίνουν φίλες αυτό το διάστημα..

Η Αριάδνη θα απελπιστεί, ο Χρήστος θα προσπαθήσει να επανορθώσει, αλλά η Αφροδίτη θα πληγωθεί ανεπανόρθωτα. Δεν είναι μόνο η προδοσία από τον σύζυγό της, αλλά και η προδοσία της καλύτερής της φίλης.

Μόλις μάθει ότι η Ιουλία τα γνώριζε όλα, θα έχει ένα μεγάλο ξέσπασμα. Η ιστορία επαναλαμβάνεται, διότι στο παρελθόν η Αφροδίτη είχε πληγωθεί ξανά από σχέσεις και φιλίες.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Σοβαρό τροχαίο για τη Βασιλική – Έτσι πεθαίνει;

Τι θα κάνει τώρα και ποια θα είναι η αντίδρασή της;

Θα μείνει στη Μάνη ή θα την εγκαταλείψει οριστικά; Μήπως θα βρει αλλού τον μεγάλο της έρωτα, συνειδητοποιώντας ότι τελικά ο Χρήστος δεν άξιζε; Το μέλλον της Αφροδίτης προβλέπεται εκρηκτικό, στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *