Η Μάγισσα: Έτσι γράφεται το τέλος της Αναστασίας

 

Η Μάγισσα: Έτσι γράφεται το τέλος της Αναστασίας

Η Μάγισσα: Έτσι γράφεται το τέλος της Αναστασίας

 

Ο Πύργος των Λασκαραίων θα μυρίσει αίμα και θάνατο και η Αναστασία θα βρει φρικτό θάνατο από τα χέρια της Δαμιανής, στα επόμενα επεισόδια στη Μάγισσα.

Η Δαμιανή ρίχνει υπνωτικό στους Λασκαραίους και οι Γερακάρηδες με τον Τζανλη μπαίνουν στον πύργο και τους πιάνουν στον ύπνο. Σφάζουν και λεηλατούν ό,τι βρίσκουν μπροστά τους.Η Μάγισσα: Έτσι γράφεται το τέλος της Αναστασίας

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Της έκλεψε την κόρη και τώρα μπαίνει φυλακή

Πάνω στον χαμό που επικρατεί, η Δαμιανή αποφασίζει να βάλει τέλος στη ζωή της Αναστασίας. Την ώρα που μιλάνε, η Δαμιανή αρπάζει ένα μαχαίρι και το χώνει στο σώμα της Αναστασίας.

Η γυναίκα πέφτει στο πάτωμα και η Δαμιανή της ψιθυρίζει ότι της το χρώσταγε από καιρό αυτό. Η αδίστακτη καπετάνισσα των Λασκαραίων εξαφανίζει κάθε στοιχείο και φεύγει, ούσα σίγουρη ότι έχει διαπράξει το τέλειο έγκλημα.

Ο θάνατος της Αναστασίας, θα ταράξει συθέμελα τον Πύργο και η Δαμιανή θα πει ότι η Γερακάρηδες την σκότωσαν πάνω στον χαμό που επικράτησε. Όμως οι Γερακάρηδες δεν πέρασαν από τον οντά της και η Ρηνιώ το ξέρει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η πραγματική μητέρα του Δημήτρη έρχεται στη Μάνη

Μάρκος και Μιχαήλ θα συγκλονιστούν από τον θάνατο της Αναστασίας και θα ζητήσουν εκδίκηση. Μετά από αυτό το έγκλημά της, ξεκινάει και η “αποκαθήλωση” της Δαμιανής από το βάθρο της τελειότητας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *