Survivor Spoiler 18/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

 

Survivor Spoiler 18/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

Survivor Spoiler 18/3: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

 

Η νέα εβδομάδα του Survivor ξεκίνησε χθες και απόψε 18/3 θα διαδραματιστεί ο αγώνας για την δεύτερη ασυλία και σας έχουμε φυσικά το spoiler για την ομάδα που θα κερδίσει.

Το χθεσινό επεισόδιο ήταν γεμάτο με ανατροπές και αλλαγές στις δύο ομάδες με το Λιανό να αφήνει με το στόμα ανοιχτό Διάσημους και Μαχητές.

Αρχικά, είδαμε την επιστροφή Δαλάκα και Φάνη όμως δεν ήταν η μόνη έκπληξη που περίμενε τους παίκτες, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε ο παρουσιαστής “ο αρχικός σχεδιασμός για τη δυναμική των δύο νέων ομάδων επιτέλους θα εφαρμοστεί”, ανακοινώνοντας ότι θα γίνουν τέσσερις μεταγραφές για να επέλθει η ισορροπία σε κόκκινους και μπλε.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 20/2: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα

Συγκεκριμένα, η Αναστασία Τσέρου με το Φάνη Μπολέτση πήγαν στη μπλε ομάδα, ενώ η Δώρα Νικολή και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους φόρεσαν την κόκκινη μπαντάνα.

Το ανακάτεμα παικτών ευνόησε τελικά τους μπλε, οι οποίοι με σκορ 12-4 επικράτησαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας και απόλαυσαν μετά από αρκετές εβδομάδες ποικιλία από χαλβά και ταχίνι, κρουασάν, γάλα, χυμό και φρούτα.

 

Σήμερα λοιπόν οι δύο νέες ομάδες θα επιστρέψουν στον στίβο μάχης προκειμένου να αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler: Δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση σήμερα 31/1

Σύμφωνα με το Spoiler που έχουμε, η ομάδα που θα πάρει την νίκη απόψε 18/3 στο Survivor είναι η… Μπλε! Μείνετε όμως συντονισμένοι γιατί θα επανέλθουμε μέσα στην μέρα με νεότερα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *