Σασμός: Ο Πατέρας του Σταύρου έρχεται για να απειλήσει την Αργυρώ

Ενώ η μέρα του χειρουργείου του Αντώνη πλησιάζει και η Μαρίνα ζει με την αγωνία της, η Αργυρώ αποφασίζει να της κάνει δύο μεγάλες αποκαλύψεις. Αφενός της μιλάει για την πρόταση του Αστέρη να φύγουν μακριά για να απελευθερωθούν από το μίσος που συνδέει τις οικογένειές τους και να πορευτούν μόνοι και ανεξάρτητοι και αφετέρου για την απειλή του Παύλου.

Η κόρη της, σχεδόν με δάκρυα στα μάτια, της λέει ότι ο ξάδελφός της υποσχέθηκε πως αν δεν πάρει το παιδί της να γυρίσει στην Αυστραλία, τότε θα πει στον Αστέρη πως ο Πετρής είναι γιος του. Η Μαρίνα μένει με το στόμα ανοιχτό και τη συμβουλεύει να κάνει τελικά αυτό που λέει η καρδιά της.

Ο απρόσμενος επισκέπτης
Στα επόμενα συγκλονιστικά επεισόδια του «Σασμού», η Αργυρώ δεν θα έχει να αντιμετωπίσει μόνο το μένος και την κακία του πρώην άντρα της, Σταύρου αλλά και του πατέρα του. Ο Μήτσος θα έρθει από τα Γιάννενα με σκοπό να συνετίσει την πρώην νύφη του και να της πει ότι δεν χωρίζουν τόσο εύκολα τα ζευγάρια, τα οποία μάλιστα τα δένει ένα παιδί. Η Αργυρώ θα εκπλαγεί με την παρουσία του και θα προσπαθήσει να του πει ότι αποφάσεις για τη σχέση τους παίρνουν μόνο οι ίδιοι αλλά εκείνος δεν θα την ακούσει.

Είναι αποφασισμένος να πάρει απαντήσεις και αν χρειαστεί να μιλήσει και στον Αστέρη, με σκοπό να τον πείσει να κάνει πίσω. Αυτό όμως δεν θα συμβεί και ο πατέρας του Βαγγέλη και του Σταύρου θα τα βρει σκούρα, αφού θα του κόψει τη φόρα η Αργυρώ με τα λόγια της. «Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου πει πώς να νιώσω και πώς να ζήσω τη ζωή μου. Λυπάμαι που δεν ήμουν η νύφη που ήθελες αλλά δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη να ζήσω μια ζωή που δεν μου αρέσει», θα του ξεκαθαρίσει.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *