Survivor 2024 spoiler 13/03 – Αποκλειστικό! Αλλάζουν ξανά οι ομάδες την Κυριακή! Επιστρέφει στους μπλε ο Γκιουλέκας – Ποιες οι άλλες 2 αλλαγές

 

Survivor 2024 spoiler 13/03 - Αποκλειστικό! Αλλάζουν ξανά οι ομάδες την Κυριακή! Επιστρέφει στους μπλε ο Γκιουλέκας - Ποιες οι άλλες 2 αλλαγές

Survivor 2024 spoiler 13/03 – Αποκλειστικό! Αλλάζουν ξανά οι ομάδες την Κυριακή! Επιστρέφει στους μπλε ο Γκιουλέκας – Ποιες οι άλλες 2 αλλαγές

 

Νέα ανατροπή στο Survivor 2024

Survivor 2024 spoiler 13/03: Αποκλειστική είδηση του Athensmagazine.gr με νέα αλλαγή των ομάδων την Κυριακή! Επιστρέφει στους μπλε ο Γιώργος Γκιουλέκας, ενώ θα έχουμε ακόμα 2 αλλαγές! Ποιες είναι αυτές;

Η είδηση που σας μεταφέρουμε έσκασε στα γραφεία μας πριν λίγα λεπτά και σας την μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη. Νέες ανακατατάξεις αναμένονται στις δύο ομάδες, κάτι αλλαγές που θα τις δούμε στο επεισόδιο της Κυριακής.

Ποιες είναι αυτές οι αλλαγές;

Πολλοί στεναχωρήθηκαν που είδαν τον Γιώργο Γκιουλέκα να αλλάζει ομάδα και να πηγαίνει στους κόκκινους, αφού τον είχαν ταυτίσει με τους μπλε και δίπλα στον Τζέιμς Καφετζή.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 30/1: Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία σήμερα;

Ωστόσο ο πρώτος επιστρέφει αλλά είναι πολύ πιθανό να μην βρει το φιλαράκι του εκεί, αφού αυτή την στιγμή που μιλάμε ο Τζέιμς είναι εκτός Survivor και η παραγωγή προσπαθεί να τον πείσει να μείνει στην ομάδα.

Σύμφωνα με διαρροές στο διαδίκτυο, ο Γιώργος Γκιουλέκας στο επεισόδιο της Κυριακής (17/03) αναμένεται να επιστρέψει στην μπλε καλύβα και δεν αποκλείεται να έχει να κάνει με αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή. Ωστόσο ο Γιώργος δεν θα είναι ο μοναδικός παίκτης που θα αλλάξει η ομάδα.

Διαβάστε Επίσης  Survivor: Μεγάλη ανατροπή με τους υποψήφιους προς αποχώρηση

 

Survivor 2024 spoiler 13/03: Αυτές είναι οι 3 αλλαγές της Κυριακής

 

Σύμφωνα με διαρροές, ο Γιώργος Γκιουλέκας επιστρέφει στους μπλε και θα πάρει μαζί του και την Αναστασία Τσέρου, ενώ αντίθετη διαδρομή ανάμεται να κάνει ο Σταμάτης Ταλαδιανός. Αυτό και αν είναι απόφαση σταθμός για το μέλλον του Survivor 2024, αφού ο Σταμάτης έχει κόντρα με πολλούς κόκκινους, όπως ο Φάνης Μπολέτσης, ο Γιάννης Περπατάρτης και ο Αλέξης Παππάς.

Επαναλαμβάνουμε πως η πληφορορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί στο 100%, όμως πρόκειται για μια φήμη βόμβα που σκεφτήκαμε πως καλό είναι να την μοιραστούμε μαζί σας.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *