Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο

 

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω τιμωρείται με τον χειρότερο τρόπο

 

Καθηλώνει η συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» με την απόφαση του δικαστηρίου για τη Χάιδω να βγαίνει και μετά εκείνη να ζει τον απόλυτο πόνο.

Η έκβαση της δίκης οδηγεί τον Βαφέα σε αδίστακτο σχέδιο

Η δίκη της Χάιδως για τον θάνατο του Σωτήρη Βαφέα ξεκινάει και στο δικαστήριο παρίσταται ο Φίλιππος, η Βασιλική, ο Λυκούργος που έχει αναλάβει την υπεράσπισή της, ο Παρασκευάς, ο Μιλτιάδης αλλά και άλλοι συγχωριανοί για να καταθέσουν υπέρ της. Ο Παναγιώτης Βαφέας, ο θείος του Σωτήρη, έχει βάλει σκοπό να την εκδικηθεί με κάθε τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στην επιφάνεια ο χειρότερος εαυτός του Νικηφόρου

Έτσι κινείται σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, τόσο με θεμιτά όσο και με αθέμιτα μέσα για να της κάνει κακό. Μάλιστα προσπαθεί να στριμώξει τον Πότη και τον Μιλτιάδη για να καταθέσουν εναντίον της, αλλά εκείνοι δεν είναι διατεθειμένοι για κάτι τέτοιο.

Όλοι οι Μανιάτες που παρουσιάζονται στο δικαστήριο, την υπερασπίζονται λέγοντας ότι η Χάιδω αναγκάστηκε να πυροβολήσει το Σωτήρη για να σώσει το παιδί της. Από την πλευρά του Βαφέα εμφανίζεται ένας μάρτυρας κλειδί που στριμώχνει την Χάιδω και ενώ η δίκη συνεχίζεται για μέρες, έρχεται η ώρα της τελικής απόφασης.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Μάρκος και Αντρέι πιάνονται στα χέρια

Τελικά οι δικαστές αθωώνουν όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» τη Χάιδω και ο Βαφέας εξοργίζεται με την έκβαση αυτή και προχωρά σε ένα αδίστακτο σχέδιο εναντίον του Φίλιππου.

Ο νεαρός χάνει τη ζωή του και η πιο σκληρή τιμωρία έρχεται για τη Χάιδω η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το τραγικό τέλος του παιδιού της.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *