Ταμπού: Η Νέα σειρά Ανδρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου

Ταμπού: Η Νέα σειρά Ανδρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου

Ταμπού: Η Νέα σειρά Ανδρέα Γεωργίου – Βάνας Δημητρίου

 

Έρχεται η νέα σειρά από τη Βάνα Δημητρίου σε σκηνοθεσία Ανδρέα Γεωργίου και συμπαραγωγό τον Κούλλη Νικολάου.

Συμφώνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μελλά στο newsit.gr ,έρχεται νέα σειρά από το MEGA δια χειρός Βάνας Δημητρίου.

Η «Γη της ελιάς» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν, ενώ η νέα σειρά, το Ταμπού όπως θα είναι ο τίτλος της, προβλέπεται να προβάλλεται δύο φορές τη βδομάδα και η ιστορία της θα εξελίσσεται στα Ιωάννινα.

Διαβάστε Επίσης  Παγιδευμένοι – Ρομαντικός γάμος: «Δεν θα χωρίσουμε πότε»

Ο σκηνοθέτης της σειράς Ανδρέας Γεωργίου με τον συμπαραγωγό Κούλλη Νικολάου έχουν ήδη επισκεφτεί την ηπειρώτικη πόλη για να «κλείσουν» τα σπίτια που θα κατοικούν τα 8 κεντρικά πρόσωπα της ιστορίας, ηλικίας 35 με 45 περίπου ετών, αλλά και οι πολλοί νεαροί φοιτητές.

Βλέπετε η επιλογή της πόλης δεν έχει γίνει τυχαία, καθώς το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων θα είναι… σημείο αναφοράς για πολλά που θα συμβαίνουν στη νέα ερωτική αστυνομική σειρά με πολλά… μυστήρια να πλανώνται στις ζωές των ηρώων.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα επόμενα επεισόδια: 71

Η επιλογή του τίτλου δεν έχει γίνει φυσικά τυχαία, αφού ταμπού με την ευρύτερη έννοια είναι και κάτι που αντιμετωπίζεται από ορισμένους, όπως τα μέλη μίας οικογένειας ως… απαγορευμένο θέμα συζήτησης.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *