Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης απειλεί τον Επιφάνειο

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης απειλεί τον Επιφάνειο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης απειλεί τον Επιφάνειο

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Γιωργίκης απειλεί τον Επιφάνειο

Ο Γιωργίκης Βλέποντας με τα ίδια του τα μάτια τον πάτερ Επιφάνειο, αντικρίζει μπροστά του, τον μεγαλύτερο εχθρό του, τον Ανέστη και συγκρούεται σφόδρα μαζί του.

Μία μεγάλη αποκάλυψη δημιουργεί μία νέα επική σύγκρουση στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ALPHA, Το Προξενιό της Ιουλίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV ο Γιωργίκης θέλοντας να βοηθήσει τον Χρήστο να ηρεμήσει του προτείνει να πάνε μαζί να συναντήσουν τον μοναχό Επιφάνειο, ο οποίος με τα λόγια του έχει καταφέρει ξανά να γιατρέψει το νεαρό. Έτσι, μερικές ώρες αργότερα οι δύο άντρες πηγαίνουν στο μοναστήρι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Τρελάθηκες Μυρτάλη; Τι πηγές κι έκανες;»

Εκεί όμως ο Γιωργίκης έρχεται αντιμέτωπος με ένα απρόσμενο θέαμα που του προκαλεί σοκ. Αντικρίζει για πρώτη φορά τον άγιο πατέρα και ανακαλύπτει έκπληκτος ότι στην πραγματικότητα, ο άντρας αυτός είναι ο Ανέστης, ο μεγαλύτερος εχθρός της οικογένειας του.

Αμέσως χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του ζητάει από τον Χρήστο να τον αφήσει να μιλήσει μόνος του με τον Επιφάνειο. Ο Ανέστης προετοιμάζεται λοιπόν για τις συνέπειες που θα έχει αυτό το τετ α τετ. Μένοντας μόνοι τους ο Προβιός χωρίς δισταγμό του ζητάει εξηγήσεις.

Με φωνές και απειλές του διαμηνύει ότι πρέπει να εξαφανιστεί από προσώπου γης και να κρατηθεί πάση θυσία μακριά από την οικογένεια του. Ο Ανέστης από την πλευρά του προσπαθεί να ηρεμήσει τον Γιωργίκη, τονίζοντας του ότι πλέον είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Πότε θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο; Η ημερομηνία

Ωστόσο τα λόγια του δεν πιάνουν τόπο και ακολουθεί ανάμεσα τους μία σφοδρή και μεγάλη σύγκρουση. Διότι όλα όσο τους χωρίζουν είναι περισσότερα απ’ όσα τους ενώνουν.

Ο Γιωργίκης δεν μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την προδοσία του Ανέστη και της Ευγενίας ενώ συγχρόνως τρέμει ότι μπορεί να αποκαλυφθούν κι άλλα κρυμμένα μυστικά της οικίας Προβιού.

Έτσι, πριν φύγει από το μοναστήρι ο Γιωργίκης προειδοποιεί με σκληρό τρόπο τον Επιφάνειο να μείνει μακριά από τον Χρήστο ειδάλλως θα αναγκαστεί να λάβει δραστικά μέτρα.

Παίρνει αμέσως τον γιο του και γυρίζουν στο σπίτι ενώ προσπαθεί να σκεφτεί τρόπους για να κρατήσει τον Χρήστο μακριά από αυτόν τον άντρα που απειλεί την οικογενειακή του γαλήνη.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *