H Mάγισσα: O Σπήλιος σώζει την Θεοφανώ από τον θάνατο

 

H Mάγισσα: O Σπήλιος σώζει την Θεοφανώ από τον θάνατο

H Mάγισσα: O Σπήλιος σώζει την Θεοφανώ από τον θάνατο

 

Δραματικές στιγμές μας επιφυλάσσουν τα επόμενα επεισόδια στη Μάγισσα, με την Θεοφανώ να οδηγείται στον θάνατο και τον Σπήλιο να την σώζει την τελευταία στιγμή.

Οι Γερακάρηδες, μετά την σαρωτική τους νίκη κατά των Λασκαραίων βρίσκουν την Θεοφανώ και την αιχμαλωτίζουν. Μαζί με τον Τζανή αποφασίζουν να την σκοτώσουν.H Mάγισσα: O Σπήλιος σώζει την Θεοφανώ από τον θάνατο

Στο μεταξύ, η Κυπριανή διψάει για εκδίκηση και διατάζει τον θάνατό της. Ο Σπήλιος, καταστρώνει ένα σχέδιο με σκοπό η Θεοφανώ να οδηγηθεί στον θάνατο. Η Θεοφανώ, κάνει τα πάντα για να ξεφύγει, αλλά μάταια.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο νέος ντεντέκτιβ ερωτεύεται την Δήμητρα

Όπως διαβάζουμε στο MyTV, οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να την οδηγήσουν στον θάνατο. Αλλά μυστικά από το παρελθόν, κάνουν την εμφάνισή τους και τους πνίγουν. Στο μεταξύ, η Αγάθη κάνει τα πάντα για να ενημερώσει τον Αντρέι, τον Μάρκο και τον Μιχαήλ για την καταδίκη της Θεοφανώς σε θάνατο.

Η Θεοφανώ, οδηγείται σε θάνατο, αλλά την τελευταία στιγμή, ο Σπήλιος ανακαλύπτει ότι η Θεοφανώ είναι μία Γερακάρισσα και ετεροθαλής αδελφή του. Ενώ, παράλληλα, φανερώνεται ο γιος του Πετρούνης και το σκοτεινό παρελθόν του τον πνίγει.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα – Μηλιώνης: «Είναι πολύ μακριά από μένα ο Τζανής»

Ο Σπήλιος είναι σοκαρισμένος πολύ και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, αλλά με ψυχραιμία. Τότε όλα ανατρέπονται. Την τελευταία στιγμή.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *