Το Προξενιό της Ιουλίας: Την κάνει ότι θέλει με ξεδιάντροπο τρόπο

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Την κάνει ότι θέλει με ξεδιάντροπο τρόπο

Το Προξενιό της Ιουλίας: Την κάνει ότι θέλει με ξεδιάντροπο τρόπο

 

Τα όρια ξεπερνάει ο Γιωργικης, στο Προξενιό της Ιουλίας.

Η εμμονή που έχει με την γυναίκα του, τον κάνει να σκέφτεται και να λειτουργεί τελείως παράλογα. Αυτό που θέλει σαν τρελός, είναι να έχει τον έλεγχο και να την κρατάει διαρκώς φυλακισμένη δίπλα του.

Η Ιουλία έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση με την Χρήστο. Περνούν πολύ χρόνο μαζί, γεγονός που ενοχλεί ιδιαίτερα τον Γιωργίκη. Έτσι, αποφασίζει να αναλάβει άμεσα δράση, χρησιμοποιώντας το χειρότερο… Πρόσωπο!

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: «Η μάνα σου κι εσύ σκοτώσατε το παιδί μου»

Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, ο Γιωργίκης εκμεταλλεύεται το ενδιαφέρον της Δέσπως, για να την κάνει ό,τι θέλει. Έτσι, της ζητάει να παρακολουθεί στενά την Ιουλία και τον Χρήστο, ενώ δε διστάζει -μάλιστα- να της κάνει την ανήθικη πρόταση να χρησιμοποιήσει τον Χρήστο!

Η Δέσπω δέχεται και γίνεται το δεξί χέρι του Γιωργίκη, σκάβοντας, ταυτόχρονα, τον λάκκο της συζύγου του, στο Προξενιό της Ιουλίας. Του ομολογεί όλα όσα βλέπει, “καρφώνει” την κάθε τους κίνηση…

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Θα γίνεις γιαγιά» της λέει, κι εκείνη του σιγοτραγουδά

Άραγε, θα φλερτάρει τον Χρήστο, για να τον αποσπάσει τελείως από την Ιουλία, ή αυτό δε την συμφέρει; Η Δέσπω κινεί τα νήματα, προς όφελος δικό της!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *