Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη

 

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη

 

Τον απόλυτο εφιάλτη θα ζήσει η Ιουλία στην Γη της Ελιάς μιας και ξαφνικά διαπιστώνει ότι έχει μεγάλη αιμορραγία και την κυριεύει ο τρόμος.

Τους τελευταίους μήνες, η ίδια βιώνει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, μιας και περιμένει το μωράκι της.Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη

Έχει μετακομίσει στην Αθήνα προκειμένου να είναι ήρεμη και ήσυχη και να απολαύσει όσο περισσότερο μπορεί την εγκυμοσύνη της, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα της Μάνης.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η ηγουμένη του μοναστηριού βοηθά την Χάιδω να…

Ώσπου κάποια στιγμή όμως αντιλαμβάνεται πως έχει μεγάλη αιμορραγία και αμέσως βλέποντας το αίμα, στο μυαλό της επιστρέφουν οι εφιαλτικές στιγμές που βίωσε όταν ήταν ετοιμόγεννη στην Αριάδνη και με κλάματα τηλεφωνεί στον Στάθη και τον ενημερώνει πανικόβλητη ότι η εγκυμοσύνη της διατρέχει κίνδυνο.

Ο ίδιος ακούγοντας την, τρελαίνεται από το φόβο και αγωνία και της ζητάει να καλέσει άμεσα στο γιατρό της ενώ την ίδια στιγμή ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να βρεθεί κοντά της. Όμως, η άφιξή του στην Αθήνα θα γίνει μετά από ώρες.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η ανατροπή με την Αλεξία και τη Νεφέλη Κουρή – Γιατί άλλαξε το σενάριο

Η Ιουλία, με την καρδιά της έτοιμη να σπάσει και ζώντας έναν πραγματικό εφιάλτη, παίρνει το πρώτο ταξί κατευθύνεται προς το ιατρείο, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *