Σασμος Spoiler: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από τον Τόλη

 

Σασμος Spoiler: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από τον Τόλη

Σασμος Spoiler: Η μεγάλη ανατροπή έρχεται από τον Τόλη

 

Κι όμως, ο Τόλης ετοιμάζεται να κάνει την μεγάλη ανατροπή, στη σειρά Σασμός!

Τρέφοντας μεγάλη αγάπη κι αδυναμία σε ένα πρόσωπο που του στάθηκε στα δύσκολα, παίρνει την απόφαση να φτάσει στα άκρα, προκειμένου να το βοηθήσει να σταθεί στα πόδια του.

Ο λόγος για την Θεοδώρα, η οποία του ζητάει να παντρευτούν, για να μπορέσει να υιοθετήσει το μωράκι που βρέθηκε στην πόρτα του παπά Μιχάλη. Ένας λευκός γάμος θα ήταν ο ιδανικός, για να δεχτεί το ίδρυμα να γίνει θετή μητέρα αυτού του μωρού.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Φάνης καταστρέφει τον Στέφανο

Ο Τόλης, αν και στην αρχή είναι θετικός, καταλαβαίνει πως η Θεοδώρα θα ήταν πραγματικά ευτυχισμένη, αν στο πλευρό της ήταν ο Γιώργος, στη σειρά Σασμός. Έτσι, κάνει το απίστευτο και τρέχει να του μιλήσει, να του εξηγήσει…

Ο Τόλης του αποκαλύπτει ότι η Θεοδώρα είναι ακόμη ερωτευμένη μαζί του και ότι ετοιμάζεται για αυτό το μεγάλο βήμα στη ζωή της. Μάλιστα, του ζητάει να κάνει μια υποχώρηση και να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες – Συμμαχία σοκ: Ποιος βοηθάει Κορίνα και Μπάμπη;

Ο Γιώργος συγκινείται από όσα ακούει και σπεύδει στην Θεοδώρα, με την ελπίδα πως θα κάνουν μαζί το επόμενο βήμα και πως θα γίνουν θετοί γονείς του μωρού. Μόνο που τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελαν…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *