Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει να σκοτώσει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει να σκοτώσει τον Πέτρο

Μαύρο Ρόδο: Κυριευμένος από τη ζήλεια του ο Γεράσιμος δεν μπορεί να διαχειριστεί το γεγονός πως ο αντίζηλος του βρίσκεται για ακόμα μία φορά στη Γερακιανή και η Ελισάβετ είναι πάλι δίπλα του.Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει να σκοτώσει τον Πέτρο

Η Όλγα νιώθει ότι ο Λουκάς την απορρίπτει για την Θάλεια, ενώ ο Παναγιώτης είναι στεναχωρημένος από την συμπεριφορά της Αλεξίας και ο Θέμης βλέπει την κόρη του να αλλάζει, σε βαθμό που δυσκολεύεται να την αναγνωρίσει….

 

Μαύρο Ρόδο: Θα ξανά σκοτώσει για «χάρη» της Ελισάβετ;

Ο Γεράσιμος αποκαλύπτει στον πατέρα του το μυστικό του, που τον βασανίζει πολλά χρόνια. Εκείνος ήταν που έδωσε την χαριστική βολή στον Διακοσάββα το βράδυ που αποπειράθηκε να βιάζει την Ελισάβετ. Σοκαρισμένος ο Μανώλης εκμυστηρεύεται στην Ευτυχία όσα του είπε γιος τους.

Ο Γιώργος μαθαίνει για την κράτηση της Κασσιανή στο κελί της από την ηγουμένη και η Φιλαρέτη προσπαθεί να τον φέρει κοντά της τάζοντας του ως αντάλλαγμα την εκμετάλλευση κτημάτων της μονής. Την ίδια ώρα, η Αλεξία και ο Βίκος θρηνούν για τον θάνατο της Αγγελικής και ο Παναγιώτης ζητά εξηγήσεις από την αγαπημένη του για την συνάντηση τους.

Ο Θέμης φτάνει στη Γερακιανή με σκοπό να πάρει πίσω στην Πάτρα τον Πέτρο, όμως εκείνος την ίδια στιγμή ζητάει από την Ελισάβετ να αποφασίσει για την σχέση τους. Παράλληλα, ο Καστρινός μαθαίνει για την προκήρυξη του διαγωνισμού για τα κτήματα της μονής και εκφράζει το ενδιαφέρον του.

Ο μητροπολίτης απαιτεί από την Κασσιανή να διακόψει κάθε επαφή με τον Γιώργο, ενώ η ηγουμένη αρχίζει να φοβάται πως η καθαίρεση της είναι σίγουρη. Ο Σαράντος ζητάει στα ίσα από την Ελισάβετ να του αποκαλύψει την αλήθεια και ο Σταυρίνος επιστρέφει στο χωριό έπειτα από την επέμβαση.

Ο Γεράσιμος σύντομα θα μιλήσει στην Ελισάβετ για το μοιραίο βράδυ που πέθανε ο Διακοσάββας και η ομολογία του θα την φέρει σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Οι μνήμες την πνίγουν την ώρα που ο πατέρας της προσπαθεί να κερδίσει τον χαμένο χρόνο.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά ο Γεράσιμος βάζει στόχο να βγάλει τον Πέτρο από τη μέση. Προσπαθεί να οργανώσει το τέλειο σχέδιο χωρίς να καταλάβει κανείς τις προθέσεις του. Θα πετύχει τον στόχο του; Θα ξανά σκοτώσει για «χάρη» της Ελισάβετ;Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος σχεδιάζει να σκοτώσει τον Πέτρο

 

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *