Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει το παρελθόν της και την τσακίζει

 

Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει το παρελθόν της και την τσακίζει

Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει το παρελθόν της και την τσακίζει

 

Έρχονται δύσκολες μέρες για την Αφροδίτη, στην Γη της Ελιάς.

Η αγαπημένη μας γιατρός, αναμένεται να περάσει πολύ δύσκολα μελλοντικά, όταν σκιές του παρελθόντος εμφανιστούν και ταράξουν την καθημερινότητά της..Η Γη της Ελιάς: Επιστρέφει το παρελθόν της και την τσακίζει

Δυστυχώς, δε θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα κρυφό το ειδύλλιο του Χρήστου με την Αριάδνη. Τα νέα θα μαθευτούν και η Αφροδίτη θα λυγίσει, μόλις συνειδητοποιήσει ότι ο άντρας που αγάπησε όσο κανέναν, την πρόδωσε με τον χειρότερο τρόπο.

Διαβάστε Επίσης  Αυτή η νύχτα μένει: Ο Στρατής βγαίνει από την φυλακή

Όπως όλοι γνωρίζουν, η Αφροδίτη είχε πληγωθεί ξανά στο παρελθόν κι έκτοτε είχε πει πως δε θα εμπιστευτεί πάλι εύκολα κάποιον… Ο Χρήστος ήταν αυτός που την έκανε να αφεθεί ξανά στον έρωτα, να πιστέψει σε ένα καλύτερο αύριο. Ήταν, όμως, κι αυτός που της έβαλε ξανά το μαχαίρι στην καρδιά.

Η Αφροδίτη αναμένεται να πονέσει πολύ, μόλις μάθει την φρικτή αυτή αλήθεια, στην Γη της Ελιάς. Θα κλειστεί ξανά στον εαυτό της και θα αρνηθεί να ερωτευτεί. Άραγε, τι της επιφυλάσσει το μέλλον;

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Αυτή είναι η τελευταία καθηλωτική σκηνή για το 2022

Θα είναι ο Χρήστος ο άντρας που θα σταθεί στο πλάι της, αποδεικνύοντας πως μετάνιωσε, ή είναι άλλος ο άντρας που θα της κλέψει ξανά την καρδιά; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια!

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *