Famagusta: «Κατατέθηκε ότι αντιδράτε βίαια, είναι αλήθεια;»

 

Famagusta: «Κατατέθηκε ότι αντιδράτε βίαια, είναι αλήθεια;»

Famagusta: «Κατατέθηκε ότι αντιδράτε βίαια, είναι αλήθεια;»

 

Ο α’ κύκλος της συγκλονιστικής σειράς του MEGA «Famagusta» ολοκληρώνεται απόψε 10/3 με τη δίκη του Μάικλ να έχει αρχίσει και εκείνος να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του, όπως βλέπουμε στο αποκλειστικό απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».Famagusta: «Κατατέθηκε ότι αντιδράτε βίαια, είναι αλήθεια;»

«Όταν οι συνθήκες το απαιτούν για να προστατέψω τον εαυτό μου ή κάποιον άλλον, ναι μπορεί να ασκήσω βία»

Η αδελφή της Ελένης, η Σιμώνη έχει αναθέσει την υπόθεση της δολοφονίας της αδερφής της στον Ανδρέα, ο οποίος πιστεύει ότι ο Μάικλ είναι ένοχος. Η ώρα της δίκης φτάνει και όλοι παρευρίσκονται στο δικαστήριο.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Το σχέδιο του Αντρέι και της Θεοφανούς

Ενώ η πρώην σύντροφος του Μάικλ έχει καταθέσει ψευδή ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον του, κάτι στα οποία βασίζεται ο Ανδρέας.

«Ένας άγνωστος δολοφόνος, σκότωσε μια γυναίκα με την οποία είχατε κάποτε σχέση και την πέταξε στο πηγάδι του σπιτιού σας.

Πώς το εξηγείτε αυτό;» ρωτά ο Ανδρέας τον Μάικλ όπως θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς «Famagusta» και συνεχίζει «Διαβολική σύμπτωση, ή κάποιο καταχθόνιο σχέδιο ενοχοποίησης σας;». Τότε ο Μάικλ του απαντά «Δεν ξέρω τι να πω…

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος προειδοποιεί την Δήμητρα να προσέχει, όμως…

Πάντως σίγουρα αν σκότωνα κάποιον δεν θα τον πετούσα στο πηγάδι του σπιτιού μου».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *