Η Μάγισσα – Ράκος ο Μάρκος: «Μάνα δεν μπόρεσα να…»

 

Η Μάγισσα – Ράκος ο Μάρκος: «Μάνα δεν μπόρεσα να…»

Η Μάγισσα – Ράκος ο Μάρκος: «Μάνα δεν μπόρεσα να…»

 

Τραγικές ώρες θα βιώσει ο Μάρκος στα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας, μιας και θα θρηνήσει την μάνα του, την Αναστασία, η οποία θα πέσει νεκρή από τα χέρια της Δαμιανής.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή..

Το μένος του Τζανή οδηγούν στην άλωση του πύργου των Λασκαραίων που πέφτει στα χέρια των Γερακάρηδων, έπειτα από αιματοβαμμένη μάχη, ενώ Μιχαήλ και Μάρκος δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Εγώ έδωσα εντολή θανάτου για τον Κώστα»

Γεμάτος πάθος για εκδίκηση ο Τζανής επιτίθεται στον πύργο του ίδιου του του πατέρα, του Μιχαήλ και το σχέδιο που είχε καταστρώσει στέφεται με απόλυτη επιτυχία. Ο Σπήλιος απολαμβάνει τον θρίαμβο του και η Θεοφανώ κρύβεται αγκαλιά με το γιο της μέσα στον πύργο για να γλιτώσει.

Παράλληλα, η Δαμιανή, ορκίστηκε παντοτινή πίστη στον Τζανή και συμμάχησε μαζί του στα μοχθηρά σχέδια του για την ανατροπή των Λασκαραίων. Ωστόσο, η Αναστασία αντιλαμβάνεται τις προθέσεις της και της μπαίνει εμπόδιο για αυτό και η Δαμιανή αρπάζει ένα μαχαίρι, της επιτίθεται με μανία, παίρνοντας και την τελευταία της ανάσα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή βάζει σε εφαρμογή νέο σχέδιο εναντίον του…

Ο Μιχαήλ και ο Μάρκος μαθαίνουν για το τραγικό τέλος της Αναστασίας και είναι απαρηγόρητοι, ειδικά ο δεύτερος, μιας και είναι γεμάτος ενοχές για το γεγονός ότι δεν μπορούσε να την προστατεύσει σαν άξιος γιος, όπως θα δούμε στην Μάγισσα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *