Η Παραλία: Μεγάλη εταιρεία παραγωγής αγόρασε τα διεθνή δικαιώματα

 

Η Παραλία: Μεγάλη εταιρεία παραγωγής αγόρασε τα διεθνή δικαιώματα

 

Μια από τις μεγάλες επιτυχίες της φετινής σεζόν είναι και η σειρά της ΕΡΤ, ‘Η Παραλία’, η οποία είναι έτοιμη για διεθνή καριέρα!Η Παραλία: Μεγάλη εταιρεία παραγωγής αγόρασε τα διεθνή δικαιώματα

Σύμφωνα με δημοσίευμα του variety, μεγάλη εταιρεία παραγωγής του εξωτερικού αγόρασε τα διεθνή δικαιώματα της σειράς εποχής με φόντο τα Μάταλα!

 

Για την ακρίβεια η Beta Film, μια εκ των κορυφαίων εταιρειών παραγωγής σε διεθνές επίπεδο, εξαγόρασε τα δικαιώματα της ‘Παραλίας’ όπως και άλλων 20 περίπου σειρών από 15 συνολικά χώρες. Μεταξύ αυτών βρίσκονται σειρές όπως το “Concordia” του πολυβραβευμένου με Emmy Frank Doelger αλλά και το “The Couple Next Door”.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Ο Μαθιός ταξιδεύει στα Γιάννενα για την Αργυρώ

Θυμίζουμε ότι ‘Η Παραλία’, συμπαραγωγής Foss Productions – ΕΡΤ και σκηνοθεσίας Στέφανου Μπλάτσου, συγκέντρωσε πάνω 3,5 εκατομμύρια προβολές στο ERTFLIX ενώ έχει πάρει ήδη το πράσινο φως από την ΕΡΤ για να γυριστούν κι άλλα επεισόδια!

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν οι Γιώργος Χρυσοβιτσάνου και Κώστας Γεραμπίνης ενώ στο καστ συμμετέχουν εξαιρετικοί ηθοποιοί όπως οι Δανάη Μιχαλάκη, Γιάννης Κουκουράκης, Δημήτρης Μοθωναίος, Γιώργος Νινιός, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Γιώργος Νινιός, Μπέτυ Λιβανού, Κώστας Νικούλι, Μάκης Παπαδημητρίου, Γιούλικα Σκαφιδά κ.α

Διαβάστε Επίσης  Άγρια Γη επόμενα επεισόδια: 103-104-105-106-107

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *