Η Γη της Ελιάς: Το άδοξο τέλος της Αρετής στο φετινό κύκλο

 

Η Γη της Ελιάς: Το άδοξο τέλος της Αρετής στο φετινό κύκλο

Η Γη της Ελιάς: Το άδοξο τέλος της Αρετής στο φετινό κύκλο

 

Η ζωή της Αρετής καταστρέφεται όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς εξαιτίας δύο γυναικών.

Το τέλος της σειράς (για φέτος μιλάμε πάντα, καθώς η ίδια συνεχίζει κανονικά στον επόμενο κύκλο), την βρίσκει σε μια κατάσταση τραγική.

Η ίδια συγκεκριμένα πέφτει θύμα μιας καλοστημένης παγίδας που της έχει στήσει η γυναίκα του Τάσου, η οποία είναι αυτή που έβαλε την φωτιά ενώ ταυτόχρονα μια νέα γυναίκα μπαίνει στην ζωή της, η Κούλα, με σκοπό να της αποσπάσει χρήματα.

Αρχικά, όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της Αρετής κι έτσι η προφυλάκιση της είναι γεγονός με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στις φυλακές, παρόλο που φωνάζει ότι είναι αθώα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι ο Αλέξης και η Μυρτάλη την δεύτερη σεζόν;

Μάλιστα, μπαίνει στο ίδιο κελί με μία άλλη γυναίκα, τη Κούλα, η οποία ασχολείται με την αστρολογία, αριθμολογία, ταρώ και γενικά με το μεταφυσικό έγκλημα της κι αυτό που την οδήγησε στην φυλακή είναι ότι ψάρευε σε site γνωριμιών ηλικιωμένους κυρίους και τους παντρολόγαγε με δήθεν πιο νέες κοπέλες για να τους τρώει χρήματα.

Όπως θα δούμε, η Κούλα γίνεται κολλητή με την Αρετή και αρχίζει να μαθαίνει πράγματα για το περιβάλλον της, με την δεύτερη να της ανοίγει την καρδιά της και να της λέει τα πάντα για την οικογένειά της. Ωστόσο η Κούλα, θέλει να βγάλει χρήματα από όλα αυτά.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Μακάρι να σαπίσεις στη κόλαση – Η Αλεξία απασφαλίζει

Παράλληλα, το περιβάλλον της Αρετής μαθαίνει πως τελικά αυτή που έβαλε την φωτιά στον φούρνο του Τάσου και τον σκότωσε ήταν η πρώην γυναίκα του, με αποτέλεσμα η πρώτη να βρίσκεται αδίκως στην φυλακή.

Η ζωή της Αρετής λοιπόν μέρα με την μέρα καταστρέφεται όλο και περισσότερο εξαιτίας των 2 γυναικών που την έχουν βάλει στο μάτι, ωστόσο δεν θα αργήσει να λάμψει η αλήθεια, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *