Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και…

 

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και…

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και…

 

Η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στη φυλακή και την ενημερώνει ότι ο Στάθης και η Αριάδνη μετακόμισαν στο σπίτι της Ιουλίας, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, με την δεύτερη να γίνεται έξαλλη.

Η Κούλα παίρνει τηλέφωνο την Ασπασία και της ζητά να την επισκεφτεί στη φυλακή προκαλώντας της ανησυχία, ενώ η τελευταία αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητα της Αρετής και το συζητάει με την Ειρήνη.

Διαβάστε Επίσης  Κάνε ότι κοιμάσαι Β’ κύκλος επόμενα επεισόδια: 31, 32

Λίγες μέρες μετά, ο Στάθης πηγαίνει στη φυλακή να δει την Αρετή, για χάρη της Βασιλικής αλλά εκείνη αρχίζει τις κατάρες και έτσι φεύγει έξαλλος, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Στο μεταξύ, στη φυλακή μπαίνει στο ίδιο κελί με μία άλλη γυναίκα, τη Κούλα την οποία υποδύεται η ηθοποιός Χριστιάνα Αρτεμίου, η οποία βρίσκεται εκεί για απάτες. Ασχολείται με την αστρολογία, αριθμολογία, ταρώ και γενικά με το μεταφυσικό έγκλημα της κι αυτό που την οδήγησε στην φυλακή είναι ότι ψάρευε σε site γνωριμιών ηλικιωμένους κυρίους και τους παντρολόγαγε με δήθεν πιο νέες κοπέλες για να τους τρώει χρήματα.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική γεννάει και ενώνει της οικογένειες

Όπως θα δούμε λοιπόν στην συνέχεια της σειράς Η γη της ελιάς, η Κούλα γίνεται κολλητή με την Αρετή και αρχίζει να μαθαίνει πράγματα για το περιβάλλον της, με την δεύτερη να της ανοίγει την καρδιά της και να της λέει τα πάντα για την οικογένειά της.

Ωστόσο η Κούλα, θέλει να βγάλει χρήματα από όλα αυτά.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *