Σασμός: «Φύγε από τη ζωή μας, δεν είσαι ευπρόσδεκτη»

 

Σασμός: «Φύγε από τη ζωή μας, δεν είσαι ευπρόσδεκτη»

Σασμός: «Φύγε από τη ζωή μας, δεν είσαι ευπρόσδεκτη»

 

Οι εξελίξεις που θα παρακολουθήσουμε στη σειρά «Σασμός» θα μας καθηλώσουν ακόμα μια φορά, ενώ στη συνέχεια θα μας απασχολήσει η Θοδώρα και η στάση που κρατάει η Αργυρώ απέναντί της.

«Χάσου από τα μάτια μου»

Η στιγμή που περίμεναν με ανυπομονησία ο Μαθιός και η Βασιλική, δηλαδή το να μάθουν αν το παιδί που περιμένουν είναι αγόρι ή κορίτσι φτάνει. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να χαρούν αυτή τη στιγμή, αφού ένα μυστικό που έρχεται στο φως κλονίζει τη σχέση του ζευγαριού.

Διαβάστε Επίσης  ΣΑΣΜΟΣ: οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται, 24 έως 27/10

Εντωμεταξύ η σχέση της Αργυρώς και της Θοδώρας εξακολουθεί να βρίσκεται σε τεντωμένο σκοινί.

Η Αργυρώ όπως έχουμε δει στη σειρά «Σασμός», δεν μπορεί να συγχωρέσει τη Θοδώρα για τη συμπεριφορά της που οδήγησε στη δολοφονία του αδερφού της και έτσι δεν θέλει να κάνει καμία προσπάθεια να τα βρουν.

Κάποια στιγμή η οικογένεια των Σταματάκηδων ετοιμάζεται σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, να γιορτάσει τον ερχομό του νέου μέλους της ανακοινώνοντας ότι περιμένουν κοριτσάκι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Σάντρα μαθαίνει από τον Βαγγέλη για το παρελθόν της Αργυρώς

Εκεί εμφανίζεται και η Θοδώρα, η οποία δεν είναι καλεσμένη και έτσι όταν την βλέπει η Αργυρώ εξοργισμένη αρχίζει να της φωνάζει «Φύγε από τη ζωή μας. Δεν είσαι ευπρόσδεκτη εδώ πέρα» και συνεχίζει στον ίδιο τόνο «Χάσου από τα μάτια μου», ενώ την ίδια ώρα οι υπόλοιποι προσπαθούν να την ηρεμήσουν…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *