Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πραγματική δολοφόνος του Τάσου

 

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πραγματική δολοφόνος του Τάσου

Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η πραγματική δολοφόνος του Τάσου

 

Δύσκολες μέρες έρχονται για την Αρετή στην Γη της Ελιάς μιας και πέφτει θύμα μιας καλοστημένης παγίδας που της έχει στήσει η χήρα, η πρώην γυναίκα του Τάσου, η οποία είναι αυτή που έβαλε την φωτιά και δολοφόνησε τον άντρα της.

Όλα τα στοιχεία είναι εναντίον της Αρετής για αυτό και αποφασίζεται η προφυλάκισή της, παρόλο που φωνάζει παντού πως είναι αθώα.

Την ίδια στιγμή η Βασιλική δεν μπορεί να δεχτεί ότι η μητέρα της είναι στη φυλακή ενώ αντίθετα ο Φίλιππος δείχνει να χαίρεται που έστω με αυτόν τον τρόπο ξεφορτώθηκαν την Αρετή. Παράλληλα, όπως διαβάζουμε στο daddycool και το tv24, η Άννα αναφέρει στην Μαργαρίτα “εγώ ξέρω ότι η γυναίκα του δεν ήθελε να τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό“.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Στα δικαστήρια Στάθης και Αρετή για την περιουσία

Η Μαργαρίτα μετά τις πληροφορίες που της έδωσε η Άννα για την χήρα του Τάσου αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως η Αρετή βρίσκεται άδικα στη φυλακή και μοιράζεται τις σκέψεις της με τον Λυκούργο και την Χάιδω.

“Κάτι βρωμάει εδώ. Η χήρα είχε ερωτικά νταραβέρια. Τον Τάσο τον είχε εγκαταλείψει.

Λες να ήθελε να το ξεφορτωθεί και το έστησε έτσι για να φανεί ότι η Αρετή έκανε πράξη τις απειλές της; Μία χαρά της κάθισε η μανία της Αρετής” υποστηρίζει ενώ λίγο αργότερα γίνεται μάρτυρας ενός τρυφερού τετ α τετ της χήρας με έναν άντρα μέσα σε ένα αυτοκίνητο.

Διαβάστε Επίσης  Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 32, 33, 34, 35,

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς, αρχίζει να φαίνεται ότι η χήρα του Τάσου είναι αυτή που έβαλε την φωτιά και δολοφόνησε τον άντρα της και η Αρετή θα αποφυλακιστεί και θα συμπεριφερθεί με τον γνωστό της τρόπο σε όσους την κατηγόρησαν άδικα.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *