Η Γη της Ελιάς: Εξαφανίζεται από προσώπου γης

 

Η Γη της Ελιάς: Εξαφανίζεται από προσώπου γης

Η Γη της Ελιάς: Εξαφανίζεται από προσώπου γης

 

Η αγωνία θα χτυπήσει κόκκινο στη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς», καθώς μια εξαφάνιση θα κινητοποιήσει όλους τους κατοίκους της Μάνης και πολύ περισσότερο την Αθηνά, η οποία θα πανικοβληθεί συνειδητοποιώντας ότι η Φιλιώ δεν είναι πουθενά.

Μυστηριώδης εξαφάνιση συγκλονίζει την Αρεόπολη

Η Φιλιώ από την αρχή της γνωριμίας της Αθηνάς με τον Τζον, έχει δείξει ότι δεν συμφωνεί με τη σχέση τους γιατί νομίζει ότι έτσι θα χάσει την αγάπη της Αθηνάς. Μάλιστα όταν εκείνη της μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε αλλά και για την πιθανή μετακόμισή τους στην Αμερική, η μικρή έφερε αντιρρήσεις.

Διαβάστε Επίσης  Παράδεισος Κυριών Spoiler: Ο Ντίνος συλλαμβάνεται την ημέρα των εγκαινίων

Όσο και αν η Αθηνά προσπαθεί να δημιουργεί καλή σχέση ανάμεσα στη Φιλιώ και τον Τζον κάνοντας την να τον δεχτεί, οι προσπάθειες της πέφτουν στο κενό και οι συγκρούσεις μεταξύ τους αυξάνονται.

Όταν κάποια στιγμή η Αθηνά όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», αντιλαμβάνεται ότι η Φιλιώ δεν είναι στο σπίτι, αρχίζει να πανικοβάλλεται.

Το ίδιο και η Αναστασία. Αμέσως από το μυαλό τους περνούν άσχημες σκέψεις, ενώ την ίδια στιγμή αρχίζουν να την αναζητούν με αγωνία και η Αθηνά φοβούμενη μήπως έχει πέσει θύμα απαγωγής καλεί τον Κουράκο και τον ενημερώνει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Το Ταξίδι του μέλιτος στο Παρίσι του Γιώργη και της Ιουλίας – Φωτογραφίες

Εντωμεταξύ το νέο κυκλοφορεί στην Αρεόπολη και όλοι αρχίζουν να ψάχνουν για να εντοπίσουν τη Φιλιώ πριν να είναι αργά…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *