Survivor Spoiler 5/3: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

 

Survivor Spoiler 5/3: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor Spoiler 5/3: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

 

Για την τρίτη και προτελευταία ασυλία θα παίξουν σήμερα 5/3 το βράδυ Διάσημοι και Μαχητές στο Survivor για αυτό και εμείς σας έχουμε το Spoiler για την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Μετά από την ήττα τους στην πρώτη ασυλία, οι Μπλε ψήφισαν την Μαριλίνα Βακονδίου ως πρώτη υποψήφια. Στον δεύτερο αγώνα όμως, μπήκαν πιο δυναμικά από τους Κόκκινους για αυτό και κατάφεραν να κερδίσουν με 10-5 και να κάνουν το 1/1 στις ασυλίες.Survivor Spoiler 5/3: Η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση

Διαβάστε Επίσης  Survivor 2024 spoiler 22/03: Σκάει η βόμβα Ατζούν σε 72 ώρες! Το ανακοινώνει ο Γιώργος Λιανός στους παίκτες και γίνονται έξαλλοι!

 

Έτσι οι Διάσημοι, έφτασαν στο συμβούλιο για να ψηφίσουν τη δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση.

Η Ευγενία Μπόρλα ήταν αυτή που βρέθηκε στον τάκο κι έτσι κλείδωσε και το φύλο της αποχώρησης και πλέον οι μονομαχίες θα είναι καθαρά γυναικεία υπόθεση αυτή την εβδομάδα. Μένει λοιπόν να μάθουμε απόψε ποιες θα είναι οι υπόλοιπες 2 παίκτριες που θα βγουν υποψήφιες.

Όπως σας αποκαλύψαμε από νωρίς το πρωί, η τελευταία ασυλία πάει στους Μαχητές για αυτό και οι Διάσημοι θα βρεθούν ξανά στην δυσάρεστη θέση να ψηφίσουν μια συμπαίκτριά τους.

Διαβάστε Επίσης  Survivor spoiler 14-3 αποχώρηση: ΚΛΕΙΔΩΣΕ! Αυτή φεύγει!

 

Σύμφωνα με το Spoiler που έχουμε αλλά και τις πρώτες μας εκτιμήσεις, η παίκτρια που δεν έχει προσφέρει κάτι σημαντικό ακόμα στην ομάδα των Διασήμων στο Survivor είναι η Αναστασία Τσέρου, οπότε είναι πολύ πιθανόν να την δούμε απόψε 5/3 να κάνει παρέα στην Μαριλίνα και την Ευγενία για την επόμενη αποχώρηση.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *