Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες – Οι πρώτες δηλώσεις τους

 

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες – Οι πρώτες δηλώσεις τους

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες – Οι πρώτες δηλώσεις τους

 

Τέσσερις νέες προσθήκες, δύο άντρες και δύο γυναίκες, θα έχουμε στο Survivor 2024 τις επόμενες μέρες.

Ποιοι είναι. Τα πρώτα τους λόγια για τους παίκτες των Κόκκινων και των Μπλε.

Διπλή αποχώρηση είχε η ομάδα των Διασήμων στο Survivor 2024 τις προηγούμενες μέρες, με την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ να ετοιμάζεται για “ενισχύσεις”.

Συγκεκριμένα, από την Κόκκινη ομάδα αποχώρησε για λόγους υγείας η Όλγα Πηλιάκη, καθώς αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με τον αυχένα της, το οποίο δεν της επέτρεπε να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Παράλληλα, μετά από την Μονομαχία, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το παιχνίδι και τον Άγιο Δομίνικο ο Νίκος Γκάνος, ο οποίος δεν κατάφερε να φέρει την πολυπόθητη νίκη για την παραμονή του.

 

Survivor Spoiler: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες – Οι πρώτες δηλώσεις τους

 

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler 16/1: Ποια ομάδα κερδίζει την δεύτερη ασυλία

Survivor: Οι 4 νέοι παίκτες που μπαίνουν στο ριάλιτι

Η παραγωγή του Survivor ετοιμάζεται για τέσσερις ακόμα προσθήκες, δύο άντρες και δύο γυναίκες, χωρίς να έχει γίνει γνωστό πώς θα μοιραστούν οι νέοι παίκτες στις ομάδες.

Πρόκειται για τους Νίκο Ρικουνάκη, Αναστασία Τσερού, Ευγενία Μπόρλα και Χριστόφορο Ταξίδη, οι οποίοι προχώρησαν σε δηλώσεις στην εκπομπή “Fay’s Time”.

Θα ήθελα έναν στίβο μάχης με τη Σταυρούλα και έναν με τη Δαλάκα. Πιστεύω ότι με τα κορίτσια της Μπλε Ομάδας θα μπορούσα να έρθω λίγο πιο κοντά. Απ’ ό,τι βλέπω ταιριάζουν περισσότερο σε μένα.

Αγαπημένος νικητής από προηγούμενους κύκλους ήταν σίγουρα ο Ντάνος. Ήταν πολύ μαχητικός, δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του, μάλλον κάτι έκανε πολύ καλά. Είμαι πολύ χειριστική. Έξυπνη πολύ και αρκετά πονηρή με την καλή έννοια. Είμαι 100% single”, δήλωσε η Αναστασία Τσερού.

“Θα επέλεγα να αγωνιστώ με τον πιο δυνατό παίκτη, μάλλον τον Φάνη. Η Χρύσα είναι ωραία παίκτρια, έχει τον χαβαλέ της. Ο πιο αντιπαθής είναι ο Παππάς, το παίζει κάποιος, πολλή ηθοποιία. Με πνίγει εμένα αυτό. Θα με χαρακτήριζα δίχως όρια. Σχέση ευτυχώς δεν έχω”, είπε ο Νίκος Ρικουνάκης.

Διαβάστε Επίσης  Survivor Spoiler : Μπαίνει ο Κατσούλης στο Survivor;

Σίγουρα θα ήθελα να αγωνιστώ με τη Δαλάκα και την Ασημίνα. Εννοείται ότι ξεχωρίζω τον Ντάνο, έχουμε γεννηθεί και την ίδια ημέρα. Είμαι αρκετά δυναμική, αθλητική και ξεροκέφαλη. Θέλω να κάνω ό,τι μου μπει στο μυαλό”, ανέφερε η Ευγενία Μπόρλα.

“Αν πήγαινα στους Διάσημους, θα ήθελα να κοντράρω τον Φάνη. Πιστεύω ότι θα έρθω πιο κοντά με τον Γιάννη, είναι χαμηλών τόνων και μου ταιριάζει ως χαρακτήρας. Από τους Διάσημους με τον Σάββα. Το στυλ του Αλέξη Παππά δεν μου ταιριάζει. Δεν χρειάζεται να απαντήσω αν έχω σχέση”, δήλωσε ο Χριστόφορος Ταξίδης.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *