Η Γη της Ελιάς: Λαμπόγυαλο το μαγαζί – Ο Στάθης στο κρατητήριο

Για άλλη μια φορά, η Αρετή θα καταφέρει να κάνει έξαλλο τον Στάθη, στην γη της ελιάς. Θέλοντας να τον τυλίξει στα δίχτυα της, κάνει τα πάντα, για να καταφέρει να τον τραβήξει κοντά της, όμως…

Μια νύχτα, τον μεθάει και τον πολιορκεί στο σπίτι του. Πηγαίνει να τον συναντήσει, του δίνει να πιει κι έπειτα ξαπλώνει δίπλα του και τραβά φωτογραφίες με το κινητό της. Την επόμενη μέρα, διαδίδει σε όλους πως έκαναν έρωτα και πως είναι μαζί.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ειρήνη κι Αρετή συμμαχούν – Το αρρωστημένο σχέδιό τους

Ο Στάθης δε μπορεί να πιστέψει ότι έπεσε μέσα σε τέτοια παγίδα, κι έτσι, τρέχει στο μαγαζί της Αρετής και αρχίζει να ουρλιάζει, στην γη της ελιάς. Εκείνη, με τη στάση της, αλλά και με τα λόγια της, τον προκαλεί ακόμη περισσότερο.

Τότε ο Στάθης αρπάζει ένα βάζο και το σπάει, κάνοντας το μαγαζί λαμπόγυαλο!!! Αυτό θα δώσει μία ακόμη αφορμή στην Αρετή, για να τον παγιδέψει. Δίχως δεύτερη σκέψη, πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και κάνει καταγγελία για κακοποίηση και για φθορές στο μαγαζί της.

Διαβάστε Επίσης  Η τουρκική σειρά «Anne» έρχεται σε ελληνική εκδοχή

Η Δήμητρα προσπαθεί να σώσει τον Στάθη και να τον καλύψει, όμως δε γλιτώνει τελικά. Ο Κουράκος τον συλλαμβάνει, τον αφήνει να περάσει ένα βράδυ στο κρατητήριο και την επόμενη μέρα του ανακοινώνει πως πρέπει να πληρώσει ένα τεράστιο πρόστιμο…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *