Η γη της ελιάς: ο Στάθης ζητά διαζύγιο από την Αρετή

Η γη της ελιάς: ο Στάθης ζητά διαζύγιο από την ΑρετήΗ γη της ελιάς: ο Στάθης ζητά διαζύγιο από την Αρετή

Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς». Ο επικείμενος γάμος της Ιουλίας μετον Κουράκο θα βρεθεί στο προσκήνιο των εξελίξων και ο Στάθης θα κάνει τα πάντα για να τον αποτρέψει.

                      Ο Στάθης ζητάει διαζύγιο και φεύγει από το σπίτι

O Στάθης από τη στιγμή που μαθαίνει πως η Ιουλία παντρεύεται άλλον άντρα έχει χάσει το μυαλό του. Το μόνο που σκέφτεται μέρα νύχτα είναι πώς θα καταφέρει την πρώην αγαπημένη του να μην παντρευτεί τον Κουράκο και θα την πείσει να γυρίσει πίσω στην αγκαλιά του.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος σε αδιέξοδο – Θα ζήσει δύσκολες στιγμές

Ο Στάθης έχει μετανιώσει για κάποια λάθη που έκανε όλο αυτό τον καιρό στη σχέση του με την Ιουλία. Το μόνο που θέλει είναι να καταφέρει να συναντηθεί μαζί της και να τις εξηγήσει πως θα χωρίσει από την Αρετή για να την παντρευτεί.

Η γη της ελιάς: ο Στάθης ζητά διαζύγιο από την Αρετή

Η Ιουλία μετά από αρκετή πίεση δέχεται να συναντηθεί με τον Στάθη. Τότε εκείνος σχεδόν την ικετεύει να δώσει μια ευκαιρία στην αγάπη που έζησαν όλο αυτό τον καιρό και να ακυρώσει το γάμο της με τον Κουράκο και της υπόσχεται στην ανδρική του τιμή πως μόλις του πει το «ναι» θα ζητήσει αμέσως διαζύγιο από την Αρετή. Η γυναίκα ξεσπά σε κλάματα και προς στιγμήν λυγίζει μπροστά στον Στάθη, όμως του θυμίζει πως δεν μπορεί να διαλύσει το γάμο της με τον αστυνόμο.

Η Γη Της Ελιάς: Θύμα Ληστείας Ο Ιάκωβος! Ποια Θα Είναι Η Εξέλιξης

Ο Στάθης θέλοντας να κάνει τα λόγια του πράξη ζητάει διαζύγιο από την Αρετή και φεύγει από το σπίτι. Η Αρετή γίνεται ράκος και τον παρακαλεί να το ξανασκεφτεί αφού δεν μπορεί να δεχτεί πως ο γάμος τους τελείωσε. Είναι όμως πλέον αργά. Ο Στάθης δεν κάνει πίσω με τίποτα. Το μόνο που σκέφτεται είναι πώς θα βρεθεί αυτός στη θέση του Κουράκου και θα παντρευτεί την Ιουλία.

H Γη της ελιάς: H Ioυλία μετανιώνει πικρά για το γάμο της με τον Γιώργη

Όμως έχει να αντιμετωπίσει και την οργισμένη αντίδραση του Στέφανου όταν θα μάθει πως ο πατέρας του χωρίζει από τη μητέρα του. Η χαριστική βολή για την Αρετή έρχεται όταν βλέπει τον άντρα της μαζί με την Ιουλία και καταλαβαίνει πως ο γάμος της δεν έχει καμία σωτηρία. Ο Στάθης, αποφασισμένος να κάνει για πάντα δική του την Ιουλία, της ανακοινώνει πως χώρισε και πως είναι έτοιμος να την παντρευτεί. Ποια θα είναι άραγε η αντίδραση της Ιουλίας, θα ακυρώσει το γάμο της με τον Κουράκο;

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *