Το Ναυάγιο: Πέτρος και Άγγελος παγιδεύουν τον Ιπποκράτη

Το Ναυάγιο: Πέτρος και Άγγελος παγιδεύουν τον ΙπποκράτηΟ Άγγελος και ο Πέτρος καταλαβαίνουν πόσο επικίνδυνος άντρας είναι ο Ιπποκράτης και τον παγιδεύουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Το Ναυάγιο”.

Από απόψε το βράδυ 4/3 ο Πέτρος και ο Άγγελος θα μάθουν ότι ο Ιπποκράτης έκλεψε το τετράδιο με τα αρώματα της Ειρήνης. Δεν θα ξέρουν βέβαια ότι αυτός είναι ο λόγος που πέθανε ο Τρύφωνας.

Ο μυστηριώδης άντρας, που τον έβαλε ο Ιπποκράτης να κλέψει το τετράδιο, θα αποκαλύψει τα πάντα στον Πέτρο κι τον Άγγελο για το αδίστακτο πρόσωπο του Πανόπουλου. Οι δύο άντρες θα καταλάβουν ότι η Ειρήνη κινδυνεύει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: «Αν συγχωρέσεις την Βασιλική, θα σε ξεγράψω»

Το Ναυάγιο: Πέτρος και Άγγελος παγιδεύουν τον Ιπποκράτη
Το σχέδιο του Ιπποκράτη που θα κάνει την ανατροπή στο Ναυάγιο, θα είναι και το τελειωτικό χτύπημα, όπου Άγγελος και Πέτρος θα καταλάβουν τι εστί αυτός ο άντρας. Το μωρό της Ειρήνης θα “χαθεί” και εκείνοι θα περάσουν στην αντεπίθεση.

Βέβαια, θα αργήσουμε να δούμε τον Ιπποκράτη να πληρώνει, αλλά κινήσεις κατά του θα γίνουν. Προς το παρόν, ο Πέτρος θα έχει μπλεξίματα με την Φανή, αρραβωνιαστικιά του Αντώνη και ο Στελής θα τον βοηθήσει, ενώ ο Άγγελος θα έρθει σε επαφή με τον Δημήτρη Γιαννακάκη και αυτό θα μοιάζει με εφιάλτη.

Διαβάστε Επίσης  To Αύριο μας ανήκει: Ξαφνικός θάνατος για τη σειρά – Γιατι τελειώνει ακόμα νωρίτερα

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *