Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εγκαταλείπει την Βασιλική

Ο Φίλιππος δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στην Βασιλική και την εγκαταλείπει, ενώ το τέλος τους πλησιάζει στα επόμενα επεισόδια στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ο Φίλιππος έχει μεταμορφωθεί σε έναν εγωιστή και απότομο άνδρα, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό οικογενειάρχη Φίλιππο που αγαπούσε την γυναίκα του. Η επιθυμία για φυγή του στην Αθήνα εξοργίζει την Βασιλική.

Το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη ρήξη και οδηγείται ένα βήμα πριν το τέλος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Βασιλική θα καταρρεύσει, μαθαίνοντας ότι η μάνα της, η Αρετή, προφυλακίζεται ως ύποπτη για τον φόνο του Τάσου.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Όλη Η Μάνη Συζητά Για Την Μυρτάλη Και Τον Θείο Της

Θα κλαίει και θα αναζητά λύσεις για να βγει η Αρετή από την φυλακή, με την βοήθεια του Λυκούργου. Ο Φίλιππος για ακόμη μία φορά, θα φανεί ασυνεπής σύζυγος και δεν θα την στηρίξει. Θα κατηγορήσει μάλιστα την Αρετή στην Βασιλική και θα καυγαδίσουν άγρια.

Ο Φίλιππος μετά από καιρό θα φύγει για την Αθήνα, η Βασιλική θα πέσει σε κατάθλιψη που την παράτησε, αλλά αυτός που θα βάλει τέλος σε αυτόν τον γάμο, θα είναι μόνο ο θάνατος.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Νέα δολοφονική επίθεση κατά Μαθιού – Βασιλικής

Στο τέλος της σεζόν, ο Φίλιππος αποχωρεί από την σειρά, αφού θα πέσει νεκρός από σφαίρα και θα βυθίσει σε μεγάλη θλίψη την οικογένειά του.

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *