Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Ευθύμη στη σειρά

Το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη πλησιάζει, στη σειρά Σασμός. Μπορεί ο Αντώνης να ξυπνάει από το κώμα με αμνησία, αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι ο Ευθύμης θα συνεχίσει ανενόχλητος τις παρανομίες του..

Πλέον, του έχουν γυρίσει όλοι την πλάτη. Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες κάνουν τα πάντα για να τον εξοντώσουν. Ακόμη και ο Παύλος, ο καλύτερός του φίλος, παρακαλάει για να τον δει νεκρό. Η δράση του έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Ο Αντώνης δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει την κατάσταση… Δε θυμάται τίποτα. Την εξόντωση του Ευθύμη αναλαμβάνουν όλοι οι υπόλοιποι. Μάλιστα, Μαθιός και Παύλος συμμαχούν, για να τον βγάλουν από τη μέση.

Ποιο θα είναι το τέλος του Ευθύμη Φαρμάκη και τι του επιφυλάσσει η μοίρα, στη σειρά Σασμός; Φαίνεται πως ως το φινάλε της σειρά, ο αδίστακτος αυτός άντρας θα έχει πληρώσει για τα φρικτά του λάθη.

Σασμός: Αυτό είναι το τέλος του Ευθύμη στη σειρά

Ο Αντώνης θα συνέλθει και μαζί με την Αιμιλία θα τον κλείσουν στη φυλακή. Βέβαια, δεν αποκλείεται να τον δούμε και να πεθαίνει, φέρνοντας έτσι την λύτρωση στους πρωταγωνιστές που ταλαιπώρησε…

πηγή

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *