Σασμός: «Σ’ αγαπώ, είσαι όλος μου ο κόσμος»

 

Σασμός: «Σ’ αγαπώ, είσαι όλος μου ο κόσμος»

Σασμός: «Σ’ αγαπώ, είσαι όλος μου ο κόσμος»

 

Η Ντίνα όπως θα δούμε απόψε 4/3 στη σειρά του ALPHA «Σασμός», ενημερώνει τη Βασιλική πως εκείνη και ο Μαθιός πρέπει να περάσουν από το τμήμα κάτι που τους κάνει να σκέπτονται πως η μεγάλη στιγμή έφτασε.Σασμός: «Σ’ αγαπώ, είσαι όλος μου ο κόσμος»

«Δεν θέλει να μας κάνει ρεζίλι στο χωριό»

Ο Μαθιός με τη Βασιλική βρίσκονται στο σπίτι, όταν χτυπάει το τηλέφωνο «Έλα Ντίνα μου, έχουν βγει τα αποτελέσματα;» ρωτάει η Βασιλική αγχωμένη και εκείνη της λέει ότι δεν γνωρίζει αλλά ο Αντώνης της είπε να πάνε στο αστυνομικό τμήμα εκείνη και ο Μαθιός.

Διαβάστε Επίσης  Ταμπού: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA

«Σου είπε για ποιο λόγο;» ρωτάει και η Ντίνα της λέει ότι δεν έχει ιδέα.

Κλείνοντας το τηλέφωνο λέει η Βασιλική όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός» στον Μαθιό ότι ο Αντώνης τους θέλει στο τμήμα. Τότε εκείνος τη ρωτάει τι έγινε με τα αποτελέσματα.

«Δεν ξέρει η Ντίνα τίποτα, αλλά για ποιον άλλο λόγο να μας θέλει;» αναρωτιέται η Βασιλική και ο Μαθιός της απαντά «Να σου πω γιατί μας θέλει…; Δεν θέλει να μας κάνει ρεζίλι στο χωριό. Δεν θέλει να στείλει περιπολικό από εδώ… Αυτό είναι..».

Διαβάστε Επίσης  Τρία Μίλια: Το τρέιλερ και οι εξελίξεις του β’ κύκλου

Η Βασιλική τότε αποφασισμένη να αντιμετωπίσει ότι τους είναι γραφτό, τον προτρέπει να σηκωθεί και να πάνε.

Ο Μαθιός της λέει ότι την αγαπάει και την αγκαλιάζει, ενώ και εκείνη του λέει «Κι εγώ σ’ αγαπάω Μαθιό μου. Είσαι όλος μου ο κόσμος».

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *