Σασμός Spoiler: Ξανά μαζί Άσπα και Μύρωνας;

 

Σασμός Spoiler: Ξανά μαζί Άσπα και Μύρωνας;

 

Σασμός Spoiler: Ξανά μαζί Άσπα και Μύρωνας;

Η Άσπα, πληγώθηκε αρκετά από τον Μύρωνα, στη σειρά Σασμός.

 

Πίστευε πως θα είναι για πάντα μαζί, πως θα φτιάξουν μια γλυκιά κι όμορφη οικογένεια και πως θα μπορέσει –επιτέλους- να αφήσει πίσω της το παρελθόν.. Δυστυχώς, όμως, όλα διαλύθηκαν.

Η ζωή της γκρεμίστηκε, όταν η συμπλοκή της στη δολοφονία του Κώστα, ήρθε στο φως. Ο Μύρωνας της ζήτησε να χωρίσουν και ορκίστηκε πως θα κάνει τα πάντα, για να την ξεπεράσει και να σβήσει το παρελθόν..

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Χάιδω Ανακαλύπτει Πως Ο Άντρας Της Είχε Ερωμένη

Άραγε, θα δούμε ξανά την Άσπα και τον Μύρωνα, στη σειρά Σασμός; Η αγαπημένη ηθοποιός Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε στην Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου, στο περιοδικό TV24, για την επιστροφή της Άσπας στην Κρήτη, αλλά και για το τέλος της ηρωίδας που ήρθε ξαφνικά και με πόνο. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

«Όλα είναι πιθανά σε αυτό το χωριό. Ίσως σε κάποια κηδεία ή γάμο η Άσπα να επιστρέψει. Τί είναι η Αυστραλία; Δύο αεροπλάνα δρόμος. Η αλήθεια είναι πως δε ξέρω πως θα εξελιχθεί η σχέση της με τον Μύρωνα, μελλοντικά..».

Διαβάστε Επίσης  Η Παραλία επόμενα επεισόδια : 77, 78, 79,80

Επομένως, δε ξέρουμε αν θα ξανά είναι μαζί με τον Μύρωνα.

Το μόνο που ξέρουμε, είναι ότι -κάτα κάποιον τρόπο- η Άσπα θα επιστρέψει, είτε ως απλή αναφορά, είτε με τη φυσική της παρουσία…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *