Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της πεθαίνει κι εκείνη βρίσκει άλλον

 

Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της πεθαίνει κι εκείνη βρίσκει άλλον

Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της πεθαίνει κι εκείνη βρίσκει άλλον

 

Ο ρόλος του Φίλιππου τελειώνει την φετινή σεζόν στην σειρά Η Γη της Ελιάς, ωστόσο ο ρόλος της Βασιλικής μεγαλώνει μιας και εκείνη μετά τον θάνατο του συζύγου της θα ερωτευτεί ξανά και μάλιστα τον Μιλτιάδη!

Ήδη στα τωρινά επεισόδια το ζευγάρι περνά μεγάλη κρίση, μιας και ο Φίλιππος είναι αποφασισμένος να φύγει από την Μάνη και να συνεχίσει τις σπουδές του στην Αθήνα, με την Βασιλική όμως να μην θέλει να τον ακολουθήσει μαζί με το παιδί τους.Η Γη της Ελιάς: Ο άντρας της πεθαίνει κι εκείνη βρίσκει άλλον

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Ο Δεμερτζής έχει εξώγαμο

Συμπαραστάτης σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει η ίδια είναι πάντα ο Μιλτιάδη, που δείχνει όσο περνάει ο καιρός να μεγαλώνει το ενδιαφέρον του για την Βασιλική.

Έτσι, όσο βλέπει τον Φίλιππο να απομακρύνεται από κοντά της τόσο την πλησιάζει περισσότερο. Ένα βράδυ λοιπόν, μετά τον θάνατο του Φίλιππου, ο Μιλτιάδης κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Βασιλική και εκείνη ανταποκρίνεται, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο εισαγγελέας πολιορκεί ανοιχτά την Αθηνά

Ωστόσο, θα βρεθούν και οι δυο αντιμέτωποι με δυσάρεστες αντιδράσεις μιας και η Χάιδω δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα από τον θάνατο του Φίλιππου, η Βασιλική βρήκε νέο σύντροφο…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *