Η Μάγισσα: Η επόμενη μέρα μετά τον θάνατο της Αναστασίας

 

Η Μάγισσα: Η επόμενη μέρα μετά τον θάνατο της Αναστασίας

Η Μάγισσα: Η επόμενη μέρα μετά τον θάνατο της Αναστασίας

 

Δύσκολες ώρες έρχονται για τους πρωταγωνιστές.

Ο θάνατος της Αναστασίας θα ταράξει τις ισορροπίες, στη σειρά “Η Μάγισσα”. Η Δαμιανή θα κάνει το λάθος να της αφαιρέσει τη ζωή, αγνοώντας τις συνέπειες..

Τι θα ξημερώσει για τους αγαπημένους της; Πώς θα διαχειριστούν αυτόν τον θάνατο και πώς θα καταφέρουν να σταθούν ξανά στα πόδια τους, μετά από αυτό το φρικτό γεγονός που θα τους αλλάξει τη ζωή;Η Μάγισσα: Η επόμενη μέρα μετά τον θάνατο της Αναστασίας

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς: Η Μεγάλη Αποκάλυψη Της Ιουλίας Και Το Λάθος Της Μυρτάλης

Ο Μάρκος θα χάσει το μυαλό του. Ανήμπορος να δεχτεί την απώλεια της μητέρας του, θα έχει έντονα ξεσπάσματα και οργή. Ένα νέο κουβάρι ξετυλίγεται, με τους πρωταγωνιστές να αναζητούν απαντήσεις.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχαήλ, ο οποίος θα θολώσει. Η Αναστασία ήταν η γυναίκα που αγάπησε κι ερωτεύτηκε, όσο καμία. Η Δαμιανή μπορεί να αισθάνεται ανακουφισμένη που την έβγαλε από τη μέση, αλλά δε γνωρίζει πως και το δικό της τέλος πλησιάζει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Μία απόπειρα αυτοκτονίας ανατρέπει τα πάντα

Εάν ο Μιχαήλ μάθει πως η γυναίκα του σκότωσε την Αναστασία, τότε όλα θα τελειώσουν. Μέχρι τότε, όμως, ένα νέο παιχνίδι μυστηρίου ξεκινά, με τον Μάρκο και τον Μιχαήλ να ψάχνουν τον/την δολοφόνο. Ο θάνατος της Αναστασίας θα βάλει τους αγαπημένους μας χαρακτήρες, σε νέες περιπέτειες.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *