Σασμός: Μπαίνει το αγκάθι της ζήλιας – Έρχεται το τέλος;

 

Σασμός: Μπαίνει το αγκάθι της ζήλιας – Έρχεται το τέλος;

Σασμός: Μπαίνει το αγκάθι της ζήλιας – Έρχεται το τέλος;

 

Τι συμβαίνει όταν μπαίνει το “αγκάθι” της ζήλιας;

Τι συμβαίνει όταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι, διχάζεται και αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις; Όλα αυτά θα απασχολήσουν ιδιαίτερα τον Αστέρη και την Αργυρώ, στη σειρά Σασμός.

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, μια νέα γυναίκα θα εισβάλλει στη ζωή τους και θα φέρει τα πάνω κάτω. Μία νεαρή γυναίκα θα διεκδικήσει τον Αστέρη και θα κάνει τα πάντα, για να τον κατακτήσει. Άραγε, θα τα καταφέρει;Σασμός: Μπαίνει το αγκάθι της ζήλιας – Έρχεται το τέλος;

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Μαλλί με μαλλί πιάνονται Αντιγόνη και Φανή

Η Σάντρα, κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, θα επισκεφτεί την Άνω Ποριά, για να ταράξει τις ισορροπίες. Μόλις αντικρίσει τον Αστέρη Σταματάκη θα γοητευτεί και θα βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Η Αργυρώ θα αρχίσει να ζηλεύει έντονα, όσο κι αν ο Αστέρης την καθησυχάζει πως δε συμβαίνει τίποτα και πως εκείνη είναι η γυναίκα της ζωής του, στη σειρά Σασμός. Το “αγκάθι”, όμως της ζήλιας έχει μπει και έχει διχάσει αρκετά το ζευγάρι.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ρηνιώ και Θεοφανώ απέναντι στην Δαμιανή

Άραγε, θα παραμείνουν μαζί;

Θα καταφέρει η Σάντρα να τους χωρίσει ή θα αποδειχθεί για ακόμη μια φορά ότι κανείς και τίποτα δε μπορεί να μπει ανάμεσά τους; Όλα ανατρέπονται στα επόμενα επεισόδια.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *