Famagusta: Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς

 

Famagusta: Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς

Famagusta: Όλα όσα θα δούμε στο φινάλε της σειράς

 

Το φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς Famagusta αναμένεται να δούμε την Κυριακή 10 Μαρτίου. Ωστόσο, θα επανέλθει στις οθόνες μας την Κυριακή 7 Απριλίου.

Τι θα δούμε στο φινάλε του Famagusta

Οσο περνά ο καιρός, η κατάσταση του Παύλου χειροτερεύει. Παρόλο που εκείνος προσπαθεί να το κρύψει, ο παππούς του αντιλαμβάνεται ότι κάτι συμβαίνει και ανησυχεί. Η Χριστίνα, όμως, του λέει πως δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεται και τον διαβεβαιώνει ότι ο γιος της είναι απλά κουρασμένος και τίποτε περισσότερο.

Στο μεταξύ, περιμένοντας τη δίκη του, ο Μάικλ συνεχίζει τις συνεντεύξεις για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει. Μια νέα μαρτυρία των τραγικών γεγονότων του ’74 τον συγκλονίζει…

Ένας ηλικιωμένος σήμερα άντρας περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που βίωσε κατά την εισβολή, αλλά και αυτές που ακολούθησαν μετά την αιχμαλωσία του. Μιλά για τους βιασμούς που υπέστη αργότερα, στο στρατόπεδο όπου μεταφέρθηκε.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: «Καλύτερα φυλακή, παρά με πατέρα τον Μαθιό»

Αυτή ήταν η φρικτή τιμωρία του επειδή τόλμησε να σκοτώσει τον εκτελεστή του καλύτερού του φίλου. Εξηγεί, επίσης, ότι οι τραγικές αυτές στιγμές, που έχουν χαραχτεί για πάντα στην ψυχή του, τον ακολουθούν μέχρι σήμερα…

Όσο και να προσπαθεί ο Παύλος να συνεχίσει τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτα, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με το γιο του, έρχεται μια επιληπτική κρίση και τ’ αλλάζει όλα.

Η Ιφιγένεια αναστατώνεται πάρα πολύ όταν τον βλέπει έτσι και, μόλις συνέρχεται, τον εκλιπαρεί να δοκιμάσει μια εναλλακτική θεραπεία. Εκείνος, όμως, συνεχίζει να επιμένει ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να μπει σε αυτή τη διαδικασία, αφού είναι σίγουρο ότι θα πεθάνει. Στο μεταξύ, η μέρα της δίκης του Μάικλ φτάνει και όλοι οι ήρωες βρίσκονται στο δικαστήριο.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη Της Ελιάς Spoiler: Η Βασιλική Παίρνει Τη Μεγάλη Απόφαση Και Γυρίζει Σπίτι

Οι μάρτυρες προσέρχονται και καταθέτουν ο ένας μετά τον άλλο.

Ωστόσο, η έκβαση της δίκης δεν πηγαίνει πολύ καλά για τον Αγγλοκύπριο δημοσιογράφο. Ο Μάικλ δηλώνει την αθωότητά του και ξεσπά εναντίον της Κατερίνας, όταν την ακούει να λέει ξανά ψέματα, επειδή θέλει να τον εκδικηθεί μετά την απόλυση που της κοινοποίησε.

Τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα γι’ αυτόν, μετά την αγόρευση-καταπέλτη εναντίον του από τον Αντρέα…

Η αναπάντεχη εμφάνιση, όμως, ενός μάρτυρα υπεράσπισης, του μοναδικού που γνωρίζει την αλήθεια για το φόνο, ανατρέπει τα δεδομένα και τον κάνει να ελπίζει ότι τελικά δεν θα πληρώσει για ένα έγκλημα που δεν έκανε…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *