Η Μάγισσα: Ο Αντρέι κλέβει την Θεοφανώ από τον Πύργο

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι κλέβει την Θεοφανώ από τον Πύργο

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι κλέβει την Θεοφανώ από τον Πύργο

 

Η αγωνία κορυφώνεται όσο πλησιάζει το τέλος της “Μάγισσας” και ο Αντρέι δείχνει πιο αποφασισμένος από ποτέ, με σκοπό να σώσει την Θεοφανώ.

Στα προσεχή επεισόδια, θα δούμε την Θεοφανώ, μαζί με τον Μάρκο και τον γιο τους, να επιστρέφουν στον Πύργο. Αναγκαστικά, Αντρέι και Θεοφανώ χωρίζουν για λίγο.Η Μάγισσα: Ο Αντρέι κλέβει την Θεοφανώ από τον Πύργο

Διαβάστε Επίσης  H Γη της Ελιάς – Μακελειό: Ο Δημοσθένης γαζώνει τους πάντες

Ο Αντρέι δεν θα επιστρέψει στον Πύργο των Λασκαραίων, αλλά μαζί με τον Μπακού θα πάνε να μείνουν στην σπηλιά του πατέρα του, Τζανέτου. Όχι, ο Αντρέι δεν παραδίδει τα όπλα, απλά ετοιμάζει ένα σχέδιο εξόντωσης των Λασκαραίων και διάσωσης της Θεοφανώς από τον Πύργο τους.

Η επάνοδος της Θεοφανώς στο Πύργο δεν θα είναι εύκολη και το ξέρει. Διαμιανή και Μεταξία θα της κάνουν την ζωή δύσκολη. Ελάχιστοι θα είναι οι σύμμαχοί της, εντός του πύργου. Όμως, συμμάχους δυνατούς θα έχει και ο Αντρέι.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης λυγίζει μπροστά στον χωρισμό

Η οικογένεια των Δραγουμάνων, αλλά και ο Κανέλλος θα σταθούν στο πλευρό του και εκείνος θα διεκδικήσει την πρωτοκαθεδρία των Λασκαραίων. Άραγε θα καταφέρει να διασώσει ο Αντρέι την Θεοφανώ, για να ζήσουν μαζί ερωτευμένοι;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *