Σασμός Spoiler: Ο Κώστας σκοτώνει εν ψυχρώ τον Άγγελο

Μία συγκλονιστική στιγμή ακολουθεί στα επόμενα επεισόδια… Ο Κώστας και ο Άγγελος θα σταθούν αντιμέτωποι στη σειρά Σασμός, με το τέλος του ενός να γράφεται με αίμα. Μετά την αποφυλάκισή του, ο Κώστας προσπαθεί να σταθεί ξανά στα πόδια του. Αυτό που επιθυμεί είναι να ζήσει μία ήρεμη ζωή, μακριά από πειρασμούς… Μόνο που η παρουσία του Άγγελου, δε θα του βγει σε καλό.

Ο Άγγελος ετοιμάζει το επόμενο χτύπημα στους Σταματάκηδες. Θέλει να τους τα πάρει όλα και παλεύει να το πετύχει, με κάθε κόστος. Η Καλλιόπη και ο Μαθιός βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα, την ίδια στιγμή που ο Αστέρης κάνει προσπάθειες, για να τον προσεγγίσει ξανά.

Διαβάστε Επίσης  Άγρια γη: Ο Άρης βρίσκει στο γραφείο της Όλγας ένα σημαντικό αντικείμενο

Η Άσπα βρίσκεται στη μέση και προσπαθεί να ηρεμήσει τον καλό της. Η σχέση τους φουντώνει και ο έρωτας αυτός δείχνει πως μπορεί να τα αντιμετωπίσει όλα… Βέβαια, δεν είναι τίποτα τόσο απλό.

Ο Άγγελος θα πέσει νεκρός στη σειρά Σασμός και υπεύθυνος για αυτό θα είναι ο Κώστας. Σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού MYtv και της Σοφία Τσιρκα, δε θα ευθύνεται τελικά η Καλλιόπη για αυτό το θανατικό, αλλά ο πρώην της αγαπημένης του!

Διαβάστε Επίσης  Το Προξενιό της Ιουλίας: Η Δέσπω δέχεται ανήθικη πρόταση

Ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους θα είναι αρκετός για να “τυφλώσει” από το μίσος τον Κώστα. Χωρίς κανέναν έλεγχο και ηθικό φραγμό, ο Κώστας θα σκοτώσει εν ψυχρώ τον Άγγελο, μετανιώνοντας σε δευτερόλεπτα για την πράξη του…

Οι Βρουλάκηδες θα φορέσουν ξανά μαύρα. Ο θρήνος θα είναι τεράστιος και τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο στην οικογένεια. Ένας ακόμη χάθηκε άδικα, με τα βλέμματα να στρέφονται στους Σταματάκηδες! Η βεντέτα συνεχίζεται, με την Βασιλική να τους κατηγορεί ανοιχτά για τη δολοφονία του Άγγελου!

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *