Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Δήμητρα από τα χέρια των κακοποιών;

 

Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Δήμητρα από τα χέρια των κακοποιών;

Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Δήμητρα από τα χέρια των κακοποιών;

 

Η Δήμητρα κάνει ένα μοιραίο λάθος στην υπόθεση με τους εμπόρους ναρκωτικών, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς, οι οποίοι την πιάνουν και την ξυλοκοπούν.

Συγκεκριμένα, η αστυνομικός, ψάχνοντας κι άλλα στοιχεία, μπαίνει ξανά στο σπίτι των Ρουσσέων, αλλά αυτή τη φορά κάνει ένα λάθος που θα προδώσει την παρουσία της εκεί και έτσι όλοι καταλαβαίνουν ότι κάποιος παραβιάζει το σπίτι.Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Δήμητρα από τα χέρια των κακοποιών;

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Ο Τζανής Πεθαίνει

«Φώναξε να βάλουν κρυφές κάμερες στο υπόγειο χωρίς να το μάθει κανείς, ούτε οι σεκιουριτάδες», λέει ο Ρουσσέας στην γυναίκα του κι έτσι άμεσα εγκαθιστούν κάμερες μέσα στο σπίτι.

Η Δήμητρα, χωρίς φυσικά να γνωρίζει τίποτα, ξαναμπαίνει στο υπόγειο, όπου εκεί την περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη, μιας και ο Ρουσσέας και οι άντρες του της έχουν στήσει παγίδα και η Δήμητρα πέφτει μέσα, ενώ την συλλαμβάνουν και τον Λάμπρο.

Διαβάστε Επίσης  Έρωτας Φυγάς: Η Μαργέτα αποκληρώνει τον Ιάσωνα και αφήνει τα πάντα στο Μάρκο

«Έλα, για πες μας τώρα ποιος σε έβαλε», τη στριμώχνουν όμως εκείνη δεν αποκαλύπτει τίποτα.

Έτσι, αυτό έχει ως αποτέλεσμα η αστυνόμος να βασανιστεί άγρια στο υπόγειο μιας και τη δένουν και τη χτυπούν με μανία, έχοντας ταυτόχρονα ένα όπλο κολλημένο στο κεφάλι της. «Λέγε, γιατί δεν θα βγεις ζωντανή από δω μέσα», εκβιάζουν την Δήμητρα και επιμένουν να την ξυλοκοπούν προκειμένου να τους αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *