Σασμός: «Το πράγμα όλο και χειροτερεύει Αντώνη»

 

Σασμός: «Το πράγμα όλο και χειροτερεύει Αντώνη»

Σασμός: «Το πράγμα όλο και χειροτερεύει Αντώνη»

 

Αντώνης και Γιώργος όπως θα δούμε απόψε 26/2 στη σειρά «Σασμός», θορυβούνται από την απόφαση του Χρήστου να γίνει επανέλεγχος του DNA και να παρθούν πάλι δείγματα απ’ όλους τους Σταματάκηδες.

«Οπότε μας υποψιάζεται…»

«Ο Γιακωβάκης έδωσε εντολή για επανέλεγχο του DNA των Σταματάκηδων. Θέλει να δει λέει αν γίνηκε κάποιο λάθος, καμιά παράληψη» λέει ο Αντώνης και ο Γιώργος σκεπτικός του απαντά «Οπότε μας υποψιάζεται…»

Ο Φραγκιαδάκης συνεχίζει λέγοντας «Ναι και όχι μόνο αυτό. Ζήτησε λέει τη λίστα με τα ονόματα όσων πήραμε δείγμα.

Διαβάστε Επίσης  Μαύρο Ρόδο: Η Φιλαρέτη κρύβει τον Βίκο στην μονή για να μην τον σκοτώσουν

Τότε ο Γιώργος λέει όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς «Σασμός», «Το πράγμα όλο και χειροτερεύει Αντώνη» και τον ρωτάει τι θα κάνουν. Και εκείνος του απαντάει πως δεν έχουν άλλα περιθώρια και θα πρέπει να κάνουν ότι τους λέει ο εισαγγελέας.

«Καταλαβαίνεις ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να πάρουμε όντως δείγμα από τη Βασιλική . Δεν πιστεύω να σκέφτεσαι κάποιον άλλον τρόπο» του λέει και ο Αντώνης του απαντά

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Στράτος μπαίνει στην φυλακή

« Τι είναι αυτά που λες ρε Γιώργο. Ήντα να σκεφτώ, νοθεία; Είπαμε να βοηθήσουμε αλλά από το ένα σημείο μέχρι το άλλο υπάρχει απόσταση».

Ο Γιώργος στη συνέχεια του ζητάει να το σκεφτούν, γιατί αν δώσει τη λίστα θα δει ο Γιακωβάκης ότι δεν πήραν δείγμα από τη Βασιλική. «Μην ανησυχείς δεν θα σας μπλέξω» και εκείνος του απαντάει ότι δεν ανησυχούν για εκείνους αλλά για αυτόν.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *