Η Γη της Ελιάς: Ολα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Γ Κύκλου

 

Η Γη της Ελιάς: Ολα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Γ Κύκλου

 

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού σας έχουμε όλα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Γ Κύκλου Η Γη της Ελιάς: Ολα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Γ Κύκλου

 

Μετά την αποκάλυψη της αληθινής ταυτότητας του Ορέστη η Δήμητρα απομακρύνεται από εκείνον.

 

Η Ασπασία ομολογεί στον Δημοσθένη πως η Ειρήνη δεν είναι δικό του παιδί και εκείνος ταράζεται και παθαίνει καρδιακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με το περιοδικό τηλέραμα , η αντίστροφη μέτρηση άρχισε καθώς η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα της γης της ελιάς προγραμματίστηκε για την Κυριακή 24/9. Ο Γ’ Κύκλος αρχίζει με τη δραματική κατάσταση ομηρίας στο σπίτι του Ισίδωρου να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι ζωές όλων κινδυνεύουν από τους αδίστακτους ληστές οι οποίοι είναι πλέον εγκλωβισμένοι.Η Γη της Ελιάς: Ολα όσα θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο του Γ Κύκλου

Ο Κωνσταντίνος εντοπίζει μία λεπτομέρεια σε ένα ληστή και συνδέει την υπόθεση με τον Δημοσθένη. Ο Κουράκος με ισχυρή αστυνομική δύναμη έξω από το σπίτι προσπαθεί να διαπραγματευτεί για την απελευθέρωση των ομήρων.

Στο μεταξύ στην θάλασσα ο Φίλιππος και ο Στάθης δίνουν αγώνα για να σώσουν την Βασιλική από τον πνιγμό ενώ η Αρετή, η Άννα και ο Πότης παρακολουθούν πανικόβλητοι. Η περιπέτεια της κοπέλας ευτυχώς έχει αίσιο τέλος.

Η Δήμητρα από την άλλη υποψιάζεται την αλήθεια που έκρυβε ο Ορέστης και τρομάζει με αποτέλεσμα να φύγει σαν κυνηγημένη από κοντά του αφήνοντας τον με ερωτηματικά αφού δεν κατανοεί την αντίδραση της. Την ίδια στιγμή η Ιουλία ακούει μία είδηση στη τηλεόραση και αναστατώνεται.

Διαβάστε Επίσης  Έκτακτη ανακοίνωση του ALPHA για τον Σασμό

Η είδηση αφορά ένα κύκλωμα εμπορίας βρεφών που εξαρθρώθηκε. Οι μνήμες την κατακλύζουν. Για πρώτη φορά εξομολογείται το ένοχο μυστικό της στην Αφροδίτη. Δηλαδή όλη την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της όταν ήταν 18 ετών.

 

Παραδέχεται πως το μωρό που υποτίθεται ότι έχασε στο επίμαχο τροχαίο τελικά ήρθε στον κόσμο.

Η Αφροδίτη της εξηγεί πως υπάρχει τρόπος να αναζητήσει το παιδί της εφόσον ζει. Έτσι η Ιουλία αποφασίζει να ακολουθήσει τη διαδικασία και ενημερώνει τον Στάθη ο όποιος πέφτει από τα σύννεφα.

Αδυνατεί να πιστέψει τα ψέματα που του έλεγε όλα αυτά τα χρόνια και ο θυμός τον κυριεύει. Ο Πότης και η Άννα έρχονται επιτέλους κοντά και παρασυρμένοι από το πάθος ξεχνούν εντελώς τις δουλειές τους. Η Ειρήνη θέλει να αποκτήσει το δικό της ελαιώνα και ο Δημοσθένης την προτρέπει να ξεκινήσει από τα χαμηλά δουλεύοντας ως εργάτρια.

Εντελώς αναπάντεχα η Βασιλική βλέπει ένα όραμα και αρχίζει να ανησυχεί για την υγεία της Αρετής. Την πιέζει λοιπόν να κάνει μία σειρά εξετάσεων και η Αρετή συγκινείται από το ενδιαφέρον που της δείχνει η κόρη της.

Ο Σωτήρης Βαφέας εμφανίζεται στον ελαιώνα των Βρεττάκων και ζητάει δουλειά. Πρόκειται για τον αδερφό του Μιλτιάδη που ήρθε στη Μάνη διψασμένος για εκδίκηση. Σύντομα ο Ορέστης μαθαίνει για την σχέση της Δήμητρας με τον Κίμωνα και συνειδητοποιεί το μπέρδεμα.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Είδηση Που Ανατρέπει Τα Πάντα Για Τον Άγγελο

Της ξεκαθαρίζει ότι δε γνώριζε για την σχέση της μαζί του αλλά εκείνη δεν τον πιστεύει.

Ο Στάθης προσπαθεί να συνέλθει μετά την αποκάλυψη της Ιουλίας για την κόρη τους. Η Άννα και ο Πότης νιώθουν αμήχανα μετά τις όμορφες στιγμές που πέρασαν μαζί και κανείς δεν τολμάει να κάνει το επόμενο βήμα.

Σε ερωτικό μπλέξιμο όμως μπαίνουν και ο Χρήστος με την Αφροδίτη καθώς περνούν ένα βράδυ μαζί. Ο Σωτήρης ξεκαθαρίζει στον Μιλτιάδη πως ο γδικιωμός δεν σηκώνει αναβολή και απαιτεί να τον βοηθήσει να βγάλουν από την μέση τον Φίλιππο.

Η Βασιλική εξακολουθεί να βλέπει το ίδιο κακό όνειρο με την Αρετή και τελικά οι ανησυχίες της επαληθεύονται. Σπεύδει στο νοσοκομείο για να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται η μητέρα της και εκεί μαθαίνει ότι έχει σπάσει το δεξί της χέρι και στο εξής θα χρειαστεί βοήθεια.

Έτσι η Βασιλική μετακομίζει στο σπίτι της για λίγο καιρό. Η Ασπασία και ο Δημοσθένης μαθαίνουν ότι στο σώμα του Ορέστη χτυπάει η καρδιά του Κίμωνα και τον αγκαλιάζουν με αγάπη. Η Μαργαρίτα δεν πιστεύει ότι ο ένας άστεγος που συλλαμβάνεται για την δολοφονία της νεαρής είναι ένοχος και εκλιπαρεί τον Λυκούργο να τον στηρίξει.

Η Μαρίνα σταματάει να ακούει το μωρό της και φοβάται.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *