Έρωτας Φυγάς: Ετοιμάζονται να παντρευτούν και τελικά πεθαίνει

 

Έρωτας Φυγάς: Ετοιμάζονται να παντρευτούν και τελικά πεθαίνει

Έρωτας Φυγάς: Ετοιμάζονται να παντρευτούν και τελικά πεθαίνει

 

Η μοίρα θα δείξει το πιο σκληρό της πρόσωπο σε Μάρκο και Αλεξάνδρα στον Έρωτα Φυγά, καθώς ετοιμάζονται να παντρευτούν, αλλά εκείνος θα πεθάνει.

Μετά την ολοκλήρωση της απαγωγής του Γιωργάκη και της Ρηνιώς, η Αλεξάνδρα θα δούμε να αποποιείται την κληρονομιά της Μαργέτας και είναι έτοιμη να παντρευτεί τον Μάρκο.

Η μοίρα όμως για το αγαπημένο ζευγάρι, έχει άλλα σχέδια. Ο Μάρκος, όπως θα πηγαίνει προς το νοσοκομείο, όπου η Ευγενία του είπε να έρθει, γιατί χτύπησε ο γιος τους, λόγω μεγάλης ταχύτητας, το αμάξι θα χάσει τον έλεγχο.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Κλαίρη παλεύει να σώσει τον Μανόλη

Ο Μάρκος θα βρεθεί αιμόφυρτος.

Με την βοήθεια του Ιάσονα που βρισκόταν στην περιοχή, θα οδηγηθεί απευθείας στο νοσοκομείο. Η κατάσταση της υγείας του Μάρκου είναι πολύ σοβαρή, όπως διαβάζουμε στο 7 Μέρες Tv, και θα υποβληθεί σε εγχείρηση, με τους γιατρούς να κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν.

Ένα πολύωρο και σημαντικό χειρουργείο θα εντείνει ακόμη πιο πολύ την αγωνία της Αλεξάνδρας, η οποία μαθαίνει τα δυσάρεστα και αναμένει έξω στον θάλαμο. Ο Μάρκος βγαίνει από το χειρουργείο και είναι σε άσχημη κατάσταση.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Χρυσικού: «Θα γίνει χαμός – Θα γίνει κάτι που…»

Θα φωνάξει τον Ιάσονα στο δωμάτιο και θα του εκμυστηρευτεί να προσέχει την Αλεξάνδρα και τον γιο του. Έπειτα θα κλείσει τα μάτια του και θα βυθίσει σε θλίψη όλο το Κιάρι.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *