Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ

 

Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ

Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ

 

Ανατρεπτικές οι εξελίξεις που θα δούμε στην σειρά του MEGA “Famagusta” καθώς η Κατερίνα ετοιμάζει σχέδιο εκδίκησης για τον Μάικλ, με σκοπό να τον καταστρέψει.

Όλα μπορούν να ανατραπούν τελικά στη Famagusta και σε όσα θα δούμε στα προσεχή επεισόδια. Την ίδια ώρα που ο Μάικλ πασχίζει να αποδείξει την αθωότητά του σε σχέση με την δολοφονία της Ελένης, η Κατερίνα στήνει σχέδιο εκδίκησης εναντίον του.Famagusta: Η Κατερίνα καταστρέφει τον Μάικλ

Διαβάστε Επίσης  Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 133 , 134 , 135 , 136

Όπως διαβάζουμε στο MyTV, το ζευγάρι θα έχε μία ξαφνική διαμάχη κι έναν έντονο καυγά κι ο Μάικλ θα πάρει την απόφαση να απολύσει την Κατερίνα από το πόστο της εικονολήπτριας και στενής βοηθού του.

Η απόφαση αυτή θα εξοργίσει την Κατερίνα πολύ και θα της προκαλέσει και μεγάλη ζήλεια. Θολώνει το μυαλό της και παίρνει την απόφαση να τον εκδικηθεί και να τον καταστρέψει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Σε άθλια κατάσταση η Ευτυχία μετά τον φόνο

Πηγαίνει λοιπόν στην αστυνομία και κάνει μία κατάθεση που τον “καίει” και ο Μάικλ μπαίνει ξανά στο προσκήνιο του βασικού υπόπτου για την δολοφονία της Ελένης.

Τα στοιχεία αυτά είναι ψευδή, αλλά είναι και ικανά να ξανακλείσουν τον Μάικλ στην φυλακή. Η Κατερίνα δείχνει το πιο αδίστακτο πρόσωπό της. Θα καταφέρει ο Μάικλ να ξεμπλέξει εύκολα ή όχι;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *