Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης χτυπάει βάναυσα την Ιουλία

 

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης χτυπάει βάναυσα την Ιουλία

Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης χτυπάει βάναυσα την Ιουλία

 

Βασανιστικές στιγμές θα βιώσει η Ιουλία, από τον Γιωργίκη Προβιό, καθώς εκείνος στα επόμενα επεισόδια θα ξεκινήσει να γίνεται βίαιος και να την χτυπά.

Μπορεί όλα να φαίνονται όμορφα και ευτυχισμένα στο αρχοντικό του Γιωργίκη Προβιού, όμως πολύ γρήγορα οι συνθήκες θα αλλάξουν προς το χειρότερο. Ο Γιωργίκης θα αρχσει να αισθάνεται ζήλεια για την Ιουλία, αφού την βλέπει συνεχώς με τον Χρήστο.Το Προξενιό της Ιουλίας: Ο Γιωργίκης χτυπάει βάναυσα την Ιουλία

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορεί να ελέγξει τα νεύρα και τον θυμό του. Θα τους βρει και τους δύο στο υπόγειο και εκείνοι θα του πουν ότι ψάχνουν στοιχεία για την μητέρα του Χρήστου, την Ευγενία.

Θα κατευνάσουν λίγο τα πνεύματα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του MyTV, η ζήλεια και ο θυμός του Γιωργίκη θα ξεσπάσουν μία μέρα και θα βγει εκτός ελέγχου.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Η Καλλιόπη μαθαίνει για το νεφρό του Αστέρη

Η ευτυχία της Ιουλίας θα μετατραπεί σε εφιάλτη, καθώς ο Γιωργίκης θα την χτυπήσει, ξεσπώντας βάναυσα.

Η Ιουλία θα σοκαριστεί και θα υπομείνει βουβή τα βασανιστήρια του Προβιού. Ο Γιωργίκης μετά, θα προσπαθήσει να δικαιολογηθεί και να την προσεγγίσει με το καλό. Η Ιουλία τον φοβάται και κρατάει απόσταση απέναντι του.

Και το μαρτύριό της δεν έχει τέλος…

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *