Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας για τον Ισίδωρο

 

Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας για τον Ισίδωρο

 

Νέες συγκλονιστικές εξελίξεις έρχονται στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς μιας και ο Ισίδωρος αρρωσταίνει βαριά, με αποτέλεσμα η υγεία του να βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο.Η Γη της Ελιάς: Ώρες αγωνίας για τον Ισίδωρο

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού myTV, ο δήμαρχος της Μάνης αρχικά πέφτει θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του, την οποία διοργάνωσε ο Δημοσθένης, κάτι που θα τον αναστατώσει αρκετά, μιας και έχει κλαπεί η ιδιόχειρη διαθήκη του, στην οποία αναγράφεται πως αφήνει 1 εκατ. ευρώ σε μια άγνωστη γυναίκα.

Έτσι, η συνεχόμενη αγωνία που νιώθει ο Ισίδωρος έχει ως αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί πολύ η υγεία του αλλά και το πρόβλημα που είχε με την καρδιά του, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς Γη της Ελιάς.

Διαβάστε Επίσης  Η Μάγισσα: Αυτή θα είναι η πιο καθηλωτική σκηνή της σειράς

Φυσικά, η οικογένειά του και η Αμαλία ανησυχούν πολύ με τις τελευταίες εξελίξεις, ωστόσο προσπαθούν να μην τον τρομάξουν. Βέβαια, ο Ισίδωρος, τους καθησυχάζει ότι θα αναρρώσει γρήγορα και ότι όλα θα πάνε σύντομα καλά.

Η σύζυγός του, Αμαλία, τον φροντίζει συνέχεια και δεν τον αφήνει λεπτό, ωστόσο αποφασίζει να ανακατευτεί στις επιχειρήσεις του αλλά και σε άλλα θέματα που αφορούν τον Ισίδωρο.

Αυτό όμως θα φέρει με την σειρά του νέα προβλήματα, καθώς θα την δούμε να έρχεται για πρώτη φορά σε σύγκρουση με τη Μαρίνα επειδή η Αμαλία έκανε όλα τα χατίρια της μικρής Αγγελικής.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Ο Τζον μπαίνει ανάμεσα σε Αμαλία και Ισίδωρο

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *