H Γη της Ελιάς: Μία απόλυση τις ενώνει ξανά

 

H Γη της Ελιάς: Μία απόλυση τις ενώνει ξανά

H Γη της Ελιάς: Μία απόλυση τις ενώνει ξανά

 

Ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια στη “Γη της Ελιάς” με την Αντωνία και την Αλκμήνη να ενώνονται με αφορμή μία απόλυση.

Οι συνεχείς καυγάδες της Ισμήνης και της Αντωνίας, μπροστά στην Ισμήνη και στον χώρο της δουλειάς, δημιουργούν πολλά προβλήματα.

Έτσι κάποια στιγμή που δουλεύουν στο εργαστήριο, η Αλκμήνη και η Αντωνία έρχονται και πάλι σε κόντρα και τα πράγματα ξεφεύγουν αρκετά αυτή τη φορά, αφού σύμφωνα με το περιοδικό Τηλέραμα, αρχίζουν να πλακώνονται μπροστά στην σοκαρισμένη Ισμήνη, η οποία προσπαθεί να τις χωρίσει.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός αδιαφορεί κι εκνευρίζει την Καλλιόπη

Η Ισμήνη χάνει και εκείνη την ψυχραιμία της, καθώς επανειλημμένα τους έχει πει να μην μεταφέρουν τα προσωπικά τους στη δουλειά και αποφασίζει το τέλος της συνεργασίας τους και τις απολύει.

Όμως αυτή η απόλυση, ενώνει τελικά την Αλκμήνη και την Αντωνία, οι οποίες συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν την Ισμήνη και σύντομα της στέλνουν εξώδικο, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να την εκφοβίσουν, ώστε να τις πάρει πίσω στη δουλειά.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς: Η μητέρα του Δημήτρη απειλεί άσχημα την Αθηνά

Μπορεί ερωτικά να μην είναι μαζί, αλλά λειτουργούν σαν μία γροθιά και θα αποζητήσουν πίσω την δουλειά τους. Θα βρεθεί άραγε η Ισμήνη στο δικαστήριο;

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *