Η Μάγισσα: Ο Αντρέι καταφέρνει να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων

 

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι καταφέρνει να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων

Η Μάγισσα: Ο Αντρέι καταφέρνει να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων

 

Καταιγιστικές προβλέπονται οι εξελίξεις στη σειρά «Η Μάγισσα», καθώς ο Αντρέι όπως θα δούμε θα πάρει τελικά αυτό που επιθυμεί.

Ο Αντρέι αποφασίζει να διεκδικήσει όσα στερήθηκε ο πατέρας του

Η Θεοφανώ επιστρέφει στον πύργο μετά τη γέννα του γιου της, ενώ ο Αντρέι θέλοντας να ακολουθήσει στα χνάρια του πατέρα του και να φτάσει στους λόγους για τους οποίους έμεινε στην αφάνεια βρίσκει καταφύγιο μαζί με τον Μπακού στη σπηλιά του Τζανέτου σύμφωνα με το περιοδικό MyTV.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς – Λεωνίδας: Νεκρός ή Φυγάς;

Την ίδια ώρα ο Μάρκος προπασθεί να σταματήσει τον επεκαττισμό των Γερακάρηδων αλλά ο πόλεμος ανάμεσα στις δυο οικογένειες είναι αναπόφευκτος.

Παράλληλα ο Αντρέι όπως θα δούμε στη συνε΄χεια της σειράς «Η Μάγισσα», ετοιμάζει επίθεση εναντίον του, καθώς προσπαθεί να πάρει τα ηνία των Λασκαραίων αφού είναι ο νόμιμος διάδοχος του καπετανάτου.

Αν και ο Αντρέι γνωρίζει πόσο δύσκολο θα είναι αυτό, είναι αποφασισμένος να το κάνει για να τιμήσει τη μνήμη του Τζανέτου αλλά και για να σώσει τη Θεοφανώ από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Ο Στάθης απορρίπτει την Εύα

Έτσι ο Αντρέι προκειμένου να πετύχει τον στόχο του, πηγαίνει στο σπίτι των Δραγουμάνου και του ζητάει να σχεδιάσουν μαζί πως θα καθαιρεθεί ο Μάρκος.

Παρά τις δυσκολίες που θα συναντήσει ο Αντρέι τελικά θα καταφέρει να κάνει πραγματικότητα αυτό που επιθυμεί.

 

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *