Σασμός: Ο Μαθιός ταξιδεύει στα Γιάννενα για την Αργυρώ

Σασμός: Ο Μαθιός ταξιδεύει στα Γιάννενα για την Αργυρώ

Μία μεγάλη ανατροπή πλησιάζει. Η Αργυρώ και η Μαρίνα ταξιδεύουν στα Γιάννενα, με αποτέλεσμα ο Μαθιός να μένει πίσω μαζεύοντας τα σπασμένα, στη σειρά Σασμός. Η δίκη του Αστέρη πλησιάζει και η οικογένεια αναζητά τα στοιχεία που θα τον αθωώσουν από αυτή την φρικτή υπόθεση.

Η Αργυρώ βρίσκεται μακριά από όλους, έχοντας τραβήξει κόκκινη γραμμή. Η μητέρα της είναι πάντα στο πλευρό της, με το μυαλό της να ταξιδεύει στην Κρήτη και στο μνήμα του Πετρή της, διαρκώς.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Βασιλική λέει ψέματα ότι…

Δυστυχώς, όμως, τα πράγματα δε θα κυλήσουν τόσο αρμονικά, όσο σχεδίαζαν. Ο Μαθιός ανακαλύπτει πως η Αργυρώ γνωρίζει πολλά στη σειρά Σασμός, με αποτέλεσμα να τρέχει στα Γιάννενα, ζητώντας απαντήσεις.

Αυτό που θέλει να μάθει είναι ποιος άλλος βρισκόταν εκείνη την ημέρα μπροστά στο φονικό που συντάραξε την Κρήτη. Πράγματι, ένα πρόσωπο – κλειδί είδε ακριβώς πως έγινε το έγκλημα. Η Σεμίνα παραμένει χαμένη, με την Αργυρώ να γνωρίζει που βρίσκεται.

Σασμός: Ο Μαθιός ταξιδεύει στα Γιάννενα για την Αργυρώ

Ο Μαθιός, λοιπόν, επιχειρεί να επικοινωνήσει με την Αργυρώ, ζητώντας της να του αποκαλύψει όλη την αλήθεια για τη Σεμίνα. Ο φάκελος του Αστέρη ανοίγει και η ηρωίδα αυτή είναι η μόνη που μπορεί να τον αθωώσει.

Διαβάστε Επίσης  Η Γη της Ελιάς Spoiler: Το τέλος της Αρετής στη σειρά

Η έκπληξη για την Αργυρώ θα είναι τεράστια. Ο φόβος θα την διαπεράσει, καθώς οι Σταματάκηδες δε θα την αφήσουν σε ησυχία, ούτε στα Γιάννενα. Η Μαρίνα θα παλέψει να τον διώξει, να διακόψει κάθε επικοινωνία. Η Σεμίνα, όμως, θα φτάσει σύντομα στην Κρήτη, ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης…

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *