Η Γη της Ελιάς: Τέλος η Δήμητρα από την σειρά – Αφήνει πίσω…

Η Δήμητρα όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA «Η Γη της Ελιάς», αποχαιρετά όλους και εγκαταλείπει τη Μάνη και τον αγαπημένο της.

Η Δήμητρα αφήνει πίσω της τη Μάνη και τον Κουράκο

Ο Κουράκος μετά την ανακοίνωση της Δήμητρας ότι ήταν έγκυος στο παιδί τους αλλά διέκοψε την εγκυμοσύνη, αφού σκοπεύει να πάει για μετεκπαίδευση στην Αμερική, έχει χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Μάλιστα στην αρχή είναι κάπως απότομος μαζί της για αυτό που έκανε χωρίς να το συζητήσουν, ενώ αργότερα μετανιώνει που της μίλησε έτσι.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Στην τελική ευθεία για το μεγάλο φινάλε της σειράς

Η Δήμητρα όμως όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς», φαίνεται ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της σύμφωνα με το περιοδικό MyTV, αφού θέλει να αφοσιωθεί στην καριέρα της και να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της Έτσι ενημερώνει και τους κοντινούς της, τη Μαρίνα, την Ασπασία, τον Ορέστη, την Αλκμήνη και την Αντωνία για τα σχέδια της. Εντωμεταξύ ο Ορέστης αφήνοντας πίσω το παρελθόν, βρίσκεται κοντά στον απαρηγόρητο Κουράκο και του συμπαραστέκεται.

Διαβάστε Επίσης  Σασμός: Η Στέλλα χάνει την γη κάτω απ’ τα πόδια της

Η ώρα του αποχωρισμού φτάνει και η Δήμητρα αποχαιρετά τον Γιώργη και τους φίλους της και εγκαταλείπει τη Μάνη για να κάνει μια νέα ζωή… Πώς θα μπορέσει άραγε ο Κουράκος να ξεπεράσει αυτόν τον ξαφνικό χωρισμό, την ώρα που είχαν αρχίσει να κάνουν όνειρα για την κοινή ζωή τους;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *