Η Γη της Ελιάς: Στη φυλακή ο Χρήστος – Σκοτώνει άνθρωπο

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο Χρήστος, ύστερα από ένα φρικτό λάθος, στην γη της ελιάς. Οι μπράβοι που τον απειλούν, θα εισβάλλουν ξανά στο ταβερνάκι του, αυτή τη φορά, όμως, με όπλα!

Άνθρωποι της νύχτας θα μπουν στο ταβερνάκι και θα του ζητήσουν να βάλει “προστασία”. Ο Χρήστος, όχι μόνο θα αρνηθεί, αλλά θα τους επιτεθεί λεκτικά, προκαλώντας έτσι την οργή τους!

Σύμφωνα με το περιοδικό MYtv, οι άντρες αυτοί θα τον επισκεφτούν ξανά, αυτή τη φορά εξοργισμένοι. Μόλις οπλίσουν, ο Χρήστος θα αμυνθεί και θα κάνει τα πάντα, για να προστατεύσει την περιουσία του..

Πάνω στη συμπλοκή, ο Χρήστος θα θυμώσει και θα πυροβολήσει καταλάθος έναν από αυτούς. Μόλις η αστυνομία φτάσει στην ταβέρνα, θα περάσει χειροπέδες στον Χρήστο. Μπορεί να δολοφόνησε πάνω στην προσπάθειά του να αμυνθεί, όμως αυτό δε σημαίνει πως δε θα καταδικαστεί!

Η Εύα και ο Λυκούργος καταρρέουν. Ο Χρήστος βρίσκεται στη φυλακή, ανήμπορος να αντιδράσει, στην γη της ελιάς. Το σοκ του είναι τεράστιο. Θα καταφέρει να αθωωθεί; Ποιος είναι, τελικά, ο άντρας που σκότωσε;

πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *